Bocsánatkérésre szólította föl Botka Lászlót a KDNP

2012. november 04. 15:56

A KDNP szegedi elnöke bocsánatkérésre szólította fel a szegedi közgyűlésen elhangzott egyik mondata miatt Botka László MSZP-s polgármestert.

2012. november 04. 15:56

Bocsánatkérésre szólította föl a KDNP szegedi elnöke a csongrádi megyeszékhely közgyűlésén elhangzott egyik mondata miatt Botka László (MSZP) polgármestert vasárnap. A polgármester a szegedi közgyűlés keddi rendkívüli ülésén a járási kormányhivatal kialakításával kapcsolatos vitájában többek között úgy fogalmazott: „a Fidesz igazi demokrata, pedig ugye közénk is lövethetne” – emlékeztetett Haág Zalán.

 
A közlemény szerint a KDNP felháborítónak tartja, hogy épp az a Botka László mond ilyet, aki hatalomra segítette Gyurcsány Ferencet, azt a politikust, akinek miniszterelnöksége idején, a forradalom ötvenedik évfordulóján, 2006. október 23-án „valóban ártatlan emberekre lőttek, illetve őket megnyomorították, megalázták”. A KDNP szerint itt az ideje annak, hogy Botka László bocsánatot kérjen, hiszen ominózus mondatával nemcsak a Fidesz-KDNP-t, hanem azt a több tízezer szegedit is megsértette, akik 2010-ben demokratikus akaratnyilvánításukkal a jelenleg kormányzó pártszövetségre szavaztak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. november 05. 11:57
"Bocsánatkérésre szólította föl Botka Lászlót a KDNP" Az elvtársak mű marakodása, a birkák szórakoztatásra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!