Előállították az izraeli zászlót égető Lenhardt Balázst

2012. december 14. 19:51

Garázdaság miatt előállították Lenhardt Balázs volt jobbikos, jelenleg független országgyűlési képviselőt, miután izraeli zászlót égetett egy cionizmusellenes tüntetésen.

2012. december 14. 19:51

A rendőrség garázdaság miatt előállította Lenhardt Balázs független országgyűlési képviselőt, miután péntek este egy budapesti, cionizmusellenes rendezvényen felgyújtott egy izraeli zászlót.

A Kárpát Haza Őrei Mozgalom és a Gárdaszövetség által szervezett eseményen a Külügyminisztérium előtt a zászló felgyújtása közben „Mocskos zsidók” és „Auschwitzba velük!” kiáltások hallatszottak. A rendezvényen több mint százan vettek részt, közülük többen elkísérték a rendőrség által előállított volt jobbikos képviselőt a rendőrségi autóhoz.

A tüntetők egy ideig elállták az autó útját, hogy a rendőrök ne tudják elvinni a politikust, ám Lenhardt Balázs kérésére néhány perc után szabaddá tették az utat. A szimpatizánsok folyamatosan szidalmazták a rendőröket, akik a II. kerületi rendőrkapitányságra vitték a képviselőt. Távozásuk után a demonstrálók szétszéledtek.

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kgyula
2012. december 15. 11:22
"Kárpát Haza Őrei..." Elmebetegek.
Sándor
2012. december 15. 09:15
Mivé lett a jobbik!! vona gábor, úgyan úgy szétzüleszt, mint a megálmodója, gyurcsányi… már Harminc ország képviselője követeli a Jobbik betiltását!! http://www.gondola.hu/cikkek/83680-Harminc_orszag_kepviseloje_koveteli_a_Jobbik_betiltasat.html
ketroot
2012. december 15. 09:08
Na, bedobták az újabb gumicsontot. Le is csaptak rá sokan, mint gyöngytyúk a takonyra.
korona
2012. december 15. 08:32
Kettős mérce. Mint mindig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!