Mégsem adják el a Népszabadságot

2012. december 16. 10:58

A HVG értesülései szerint visszalépett eladási ajánlatától a Ringier, amely korábban a kisebbségi tulajdonos Szabad Sajtó Alapítványnak ajánlotta fel a Népszabadság Zrt. többségi tulajdonát. Az Index úgy tudja: a nyomdai adósságok rendezése okozta a problémát.

2012. december 16. 10:58

Visszalépett eladási ajánlatától a svájci Ringier AG, amely korábban a kisebbségi tulajdonos Szabad Sajtó Alapítványnak ajánlotta fel a Népszabadság Zrt. többségi tulajdonát – számolt be a HVG. Történt mindez annak ellenére, hogy korábban úgy tűnt: a lapkiadónak sikerül megállapodnia a kisebbségi tulajdonossal. A lap információi szerint a kiadó legutóbbi, december 10-én tartott igazgatósági ülésén a tény bejelentésén kívül több szó nem esett arról, hogy miért hiúsult meg az üzlet.

Az Index értesülései szerint a Ringier és az MSZP közti tárgyalások azért szakadtak meg, mert a felek nem tudtak megállapodni a Népszabadság 1,4 milliárd forintos adósságának rendezéséről.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2012. december 20. 12:12
Megent szarba léptél!
Julismama2
2012. december 20. 12:12
Inkább nincs rá kereslet!
Etelközhy Tura Ogmánd
2012. december 18. 17:49
Aha. Azér a zsidók összevakarták a pénzt. Mint a KOHAN-nyi Társaság az Amerikai Népszavára. Ezeknek is lehet egy AIPAC-szerű, mocskos bolsi zsidókat ápoló szervezetük....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!