Világvége az ATV-n: Bajnai, Szijjártó és Pataky Attila is megszólal

2012. december 20. 15:29

Magyar és külföldi közéleti személyiségek mondják el véleményüket a közelgő világvégéről az ATV csütörtöki, 17:55-kor kezdődő híradójában.

2012. december 20. 15:29

Az ATV csütörtöki, 17:55-kor kezdődő híradójában a közelgő világvége kapcsán megszólal majd mások mellett Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, a brit nagykövet, és várhatóan Szijjártó Péter is. A nézők emellett összeállítást láthatnak a magyarországi atombunkerekről is. 

Szinten a világvégéről beszél majd pénteken a Start Plusz vendégeként Pataky Attila, az Eddda frontembere.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2012. december 20. 18:45
Tényleg jön a világvége! Dániel Pétert kirúgták az ügyvédi kamarából! Kamarai tagság nélkül ügyvédi praxist nem folytathat! Egy ilyen igazságosnak vélt döntés után már csak a világvége jöhet, legalábbis dánielnek.
Fakutya tizedes
2012. december 20. 18:24
Médiagecik. "...a napfogyatkozás ürügyén katasztrófákkal ijesztgették a lakosságot. Ez minden napfogyatkozáskor előfordul, a szóban forgó esetet a bejelentés időzítése emelte ki. Tavasszal az egyik kereskedelmi tévécsatorna legnézettebb hírműsora után a magát jósnak nevező interjúalany ecsetelte a bekövetkező szörnyűségeket - a tévések kommentárja nélkül. Tette és tehette mindezt akkor, amikor Koszovóban a legvéresebb harcok folytak, és a fél ország attól félt, hogy a háború átterjed hazánkra is. A pánikkeltéssel felérő adásnak - büntetőjogilag - semmilyen következménye nem lett. Augusztus 11-én persze nem történt semmi a beígért rettenetből, ami érthető is. Az már nem annyira, hogy miért nem keresték és interjúvolták meg újra a „szakembert"? Azért sem mondhatjuk, hogy ártatlan játékról van szó, mert a magyar lakosság egy (nem is olyan kis) része igen nehéz körülmények között él. A televízió nyújtja az egyetlen „szórakozást", amelyből viszont csak az erőszakot látja. Nem csoda, ha sokan az átlagnál gyengébb idegi tűrőképességgel rendelkeznek. Az se lenne csoda, ha egy ilyen rémhír hallatán néhányan úgy gondolnák, hogy most már minden mindegy, és visszavonhatatlan lépésekre szánnák el magukat. A korábbi „világvégék" alkalmával számtalan ilyen eset történt. 1910-ben a Halley-üstökös megjelenésekor sokan eltékozolták vagyonukat, mások öngyilkosok lettek. Arról azonban nem lehetett hallani, hogy egyetlen rémhírterjesztőnek is bármi baja esett volna." origo
Fakutya tizedes
2012. december 20. 18:21
Ha a világnak nem is, Bajnainak és Gyurcsánynak vége lehetne már.
Samsa
2012. december 20. 17:56
A világvége, az halálom. Főleg, ha pocakos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!