Bayer-cikk: feljelentések érkeztek az ügyészségre

2013. január 09. 17:44

Közösség elleni izgatásra hivatkozással két magánszemélytől is érkezett feljelentés szerdán a Legfőbb Ügyészségre, az MCF pedig hétfőn tervezi feljelenteni Bayer Zsoltot.

2013. január 09. 17:44

A Magyar Hírlapban január 5-én megjelent Bayer-újságcikk miatt szerdán két magánszemély közösség elleni izgatásra való hivatkozással tett feljelentést – közölte Fazekas Géza ügyészségi szóvivő az MTI-vel.

Fazekas elmondta, hogy a Fővárosi Főügyészségre is érkezett feljelentés a cikkel összefüggésben. A Legfőbb Ügyészség a hozzá érkezett feljelentéseket megküldi az illetékes Fővárosi Főügyészségnek.

Büntetőfeljelentést tesz Polt Péter legfőbb ügyésznél a Magyarországi Cigányok Országos Fóruma (MCF) Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap újságírója ellen – közölte a szervezet szerdán az MTI-vel. Az MCF álláspontja szerint a Bayer a „magyarországi cigánysággal szemben izgatás, uszítás és gyilkosságra való felbujtás” bűncselekményét követte el.

Az MCF országos elnöksége továbbá arra kéri a Fidesz országos elnökségét, hogy – miként ezt demokratához híven megtette Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter – határolódjon el Bayer Zsolttól, és zárja ki a pártból.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
devlaci2
2013. január 10. 20:57
Szállj el kis bayer http://tabloidschmuck.tumblr.com/post/40190992232/bayer-ugyrol
stefanovszky
2013. január 10. 11:20
HALÁLBÜNTETÉST!
Felebarát
2013. január 09. 23:33
én a bíró leszek kiváncsi, vagy az ügyészre aki eljár..be meri e vállalni azt, hoyg elutasítja?
realista
2013. január 09. 22:18
Ebben az országban a bűnözők védendő "közösség", akiket óvni kell a becsületes emberektől. A tisztességes többséget persze nem kell megvédeni, azok boldoguljanak, ahogy tudnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!