Brüsszeli lap: Orbán nem tudja elhallgattatni a Klubrádiót

2013. január 07. 19:16

A brüsszeli Le Soir című lap a Klubrádióval kapcsolatban arról írt: „Orbán Viktor többé nem tudja elhallgattatni” azt.

2013. január 07. 19:16

A Le Soir című, baloldali liberális irányzatú brüsszeli lap „Orbán Viktor többé nem tudja elhallgattatni a Klubrádiót” címmel számolt be a rádió frekvenciahasználattal kapcsolatos jogvitájáról hétfőn. A belga lap azt írta, a bíróság a múlt héten megerősítette novemberi ítéletét, amely arra kötelezte a médiatanácsot, hogy hatalmazza fel a Klubrádiót a 92,9-es frekvencia használatára. A Le Soir megszólaltatta Arató Andrást, a Klubrádió vezérigazgatóját, aki szerint „itt az alkalom a békekötésre”.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2013. január 10. 21:39
Ha már a belgáknak ez a legnagyobb bajuk... akkor... nem csoda, hogy a magyar klubrádióért kell megküzdeniük :DD Egyébként hihetetlen az az igyekezet, amivel a nyugat lejáratja magát. Leginkább előttünk.
balbako_
2013. január 10. 19:18
Vigasztalja a tudat aki írta figja nincs miről beszél. Elvtársi segítség semmi több. Egyébként kevés országban halmozódott fel annyi gyűlölet, mint a Belgiumban. A flamandok és vallonok nemcsak egymást, de a franciákat és hollandokat is gyűlölik. ( A viccel ellentétben belga nincs!)
narmer
2013. január 10. 08:29
És, ha nem is akarja, na, akkor mi van?
kálmi
2013. január 10. 08:29
Ha nagyon akarná el tudná, de úgy van vele, hadd nyomják a hülyeségeiket, legalább a jobboldaliakat mindig emlékeztetik kik is ők valójában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!