Tátrai: Nem merült fel személyes motiváció a Sukoró-ügy kapcsán

2013. január 10. 11:22

Tátrai Miklós szerint logikátlan a vád, hogy tíz év börtönt kockáztattak volna csak azért, hogy Joav Blum jól járjon.

2013. január 10. 11:22

A büntetőper elsőrendű vádlottja, Tátrai Miklós úgy vélte, tételesen cáfolta az ügyészség valamennyi állítását, és bebizonyosodott, hogy a vádak „hazugságon, manipuláción és csúsztatáson alapulnak”. Mint mondta, semmi okuk nem volt arra, hogy akár tíz év börtönt kockáztatva, törvénytelenül járjanak el, miközben megtehették volna, hogy nem is foglalkoznak az egész üggyel.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezérigazgatója a HírTV kérdésére válaszolva elmondta, Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök utasítása nem a cserére vonatkozott, hanem az üggyel való foglalkozásra, és ekkor még a Blum által megszerezni kívánt ingatlanok listáját sem ismerték.

Az ATV értékbecslésre vonatkozó kérdése kapcsán elmondta, ő maga nem ért az értékbecsléshez, ezért sem véletlen, hogy a jogszabályok szerint független értékbecslővel kellett dolgoznia az MNV-nek. „Ugyanakkor szembetűnő és felháborító, hogy hogy az ügyészség a nyomozás iratai közül mindazokat, amelyek alátámasztják a szerződéses értéket, figyelmen kívül hagyta” — tette hozzá Tátrai Miklós.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thor911
2013. január 10. 19:31
Maximum egy fideszesnek elég az hogy egy olyan büntetőpert kreálnak ahol nincs semmi megvesztegetés, nincs indíték, nincs felbújtó! Hanem csak úgy, kedvtelésből akarták megrövidíteni az államot???? Ez így vicc!! Kb olyan sztintű b.romság mintha egy cég könyvelőjét elítélnék azért mert egy partner cég számára csalt de nem azért mert: 1. lefizették, 2. nem azért mert a főnöke utasította rá és 3. nem azért mert a másik cég vezetője ezért pénzt adott... hanem csak úgy, kedvtelésből!!! Hisz : 1. nem vádolták meg kenőpénz vagy más előnyök elfogadásával! 2. Gyurcsányt sem vádolták meg semmivel! 3. Joachimot sem vádolták meg lefizetéssel, vagy Tátrait bármi elfogadásával! Bocs fideszesek! Tudom nektek minden logikátlanság és kifacsart érvelés elfogadható de vannak még logikus emberek ebben az országban akik erre azt mondják: BULLSHIT!
Stanc
2013. január 10. 18:10
Tátrai Miklós szerint logikátlan a vád, hogy tíz év börtönt kockáztattak volna csak azért, hogy Joav Blum jól járjon. Ezek szerint Tátrai is jól járt!
füst
2013. január 10. 17:00
Persze, persze. Itten kérem szépen, egy óriási kaszinó beruházás készült (csakúgy, mint a Hajógyári szigeten, vagy az osztrák határon, amikből ugyan nem lett semmi, de lehetett volna). Oszt ebbőlaz ország tuti meggazdagodott volna. (De legalábbis Blum, Lauder, meg a Tátrai) A munkanélküliek elmentek volna krupiénak, kurvának, pincérnek, ki minek. Dőlt volna a lé, csak ez a mocskos fi... ellehetetlenítette a tuti bizniszt.
Felebarát
2013. január 10. 13:27
jó hát maga az értékbecslés is érdekes, ha igaz, hogy eléggé különbözőek az értékek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!