Fidesz: Pályázzanak az Erzsébet-programra

2013. február 12. 13:25

Arra bíztatja az embereket a nagyobbik kormánypárt, hogy minél többen vegyék igénybe az idén a tavalyinál is nagyobb keretösszeggel gazdálkodó Erzsébet-programot.

2013. február 12. 13:25

A Fidesz arra bíztatja az embereket, hogy minél többen vegyék igénybe az idén a tavalyinál is nagyobb keretösszeggel gazdálkodó Erzsébet-programot és gondoskodjanak ezen keresztül maguk és családjuk nyaralásáról – jelentette ki kedden újságírók előtt Bábiné Szottfried Gabriella (Fidesz). A parlamenti képviselő emlékeztetett arra, hogy már pályázhatnak a kedvezményes üdülési lehetőségekre a nagycsaládosok, a nyugdíjasok, a közszférában dolgozók, továbbá a fogyatékkal élők vagy fogyatékkal élőket nevelő családok is.

Kiemelte: 2013-ban a tavalyihoz képest nagyobb keretösszeggel indul a program, a 2,5 milliárdos induló összeget a tavalyi üdülési csekkek fel nem használt részéből újabb félmilliárd forinttal emelik. Bábiné Szottfried Gabriella felhívta a figyelmet arra, hogy a pályázati határidő március 20-a, ezért arra biztat mindenkit, hogy keresse fel a program internetes oldalát és böngésszen az elérhető szállodák, apartmanok között.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!