Az RMDSZ feljelentést tett a zászlóégetés miatt

2013. március 20. 11:18

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség szerdai közleményében hangsúlyozta: börtönben a helye a magyar zászlót égető szurkolóknak.

2013. március 20. 11:18

Feljelentést tett a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Mikó Imre kisebbségi jogvédelmi szolgálata azon szurkolók ellen, akik egy hétfői kolozsvári futballmérkőzésen felgyújtottak egy magyar zászlót. Az RMDSZ szerdai közleményében hangsúlyozta: börtönben a helye a magyar zászlót égető szurkolóknak.

Az RMDSZ jogvédelmi szolgálata az ügyészségen bűnügyi keresetet nyújtott be, a rendőrségen és a Román Labdarúgó Szövetségnél pedig ismeretlen tettes ellen tett feljelentést. A kolozsvári CFR és a bukaresti Rapid labdarúgócsapatok hétfőn este Kolozsváron vívott bajnoki mérkőzésén a bukaresti szurkolók szektorában felgyújtottak egy magyar zászlót.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. március 20. 11:51
Inkább tanulják meg nem összekeverni az indiai és a magyar zászlót!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!