Magyar Hírlap: Az amerikai nagykövet is elítéli Szaniszló kitüntetését

2013. március 19. 16:48

Eleni Tsakopoulos Kounalakis is tiltakozik Szaniszló Ferenc Táncsics-díja ellen - írja a Magyar Hírlap.

2013. március 19. 16:48

Az izraeli után a budapesti amerikai nagykövet is Szaniszló Ferenc Táncsics-díjának visszavonására tett javaslatot – írja a Magyar Hírlap. Rendkívül sajnálatos, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott közlemény szerint a kormány még nem találta meg a módját annak, hogy visszavonja ezt a nyugtalanító kitüntetést” – írja a nagykövet.

Kounalakis kijelentette: csalódást keltő számára, hogy olyan ember kapta a kitüntetést, aki a nyilvánosság előtt gyűlöletbeszédet használt”. A nagykövet hozzátette: ez az utóbbi eset, illetve Bayer Zsolt határozott elítélésének elmaradása együtt beárnyékolják a kormány rasszizmus elleni küzdelmét.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2013. március 20. 19:57
Aztán nehogy Gáti (sorry! Gati) jöjjön, a magyar nép nagy barátja (mint volt Lantos)!
kerecsen
2013. március 20. 19:57
Ez a hülye pics@ is inkább csomagolna! A sok herendit, meg hollóházit, amit az ittléte alatt összegyűjtött... Percei vannak hátra, de még itt piszkoskodik!
Aaronboy
2013. március 20. 19:56
Tiltakozom és elítélem Eleni Tsakopoulos Kounalakis, amerikai nagykövet undorító, szeplős pofáját.
ouchy
2013. március 20. 19:38
Bocsánatot kívánok, de mi a fene köze van az amerikaiaknak a díjhoz? Magyar díj, magyar zsűri, belátása szerint cselekszik. Vagy jól, vagy rosszul, ez a mi dolgunk. Én meg elitélem a quantanamoi fogolytábort, a hazug indokokkal kirobbantott iraki, afganisztáni háborút, hogy nyugodtan élhet a KKK. Sorolhatnám még holnap reggelig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!