Népszava: Beperelte Bayert az osztrák EP-képviselő

2013. március 06. 17:22

Keresetet nyújtott be a Fővárosi Törvényszéken Ulrike Lunacek, az osztrák Zöldek európai parlamenti képviselője. Mint mondja, Bayer Zsoltnak az EchoTV-ben tett kijelentései miatt döntött így.

2013. március 06. 17:22

Bayer Zsolttól 300 ezer, az EchoTV-től pedig 500 ezer forintot követel Ulrike Lunacek osztrák EP-képviselőnő, amiért Bayer Zsolt a csatorna Korrektúra című műsorában „a becsületébe gázolt” – írja a Népszava. Lunacek azt sérelmezi, hogy Bayer a következőket mondta róla: csak jön egy olyan agyament ótvar hazug idióta, Ulrike Lunacek, (...) és milyen finoman fejeztem ki magam. (...) Az egész egy rohadt szemét hazugság egy rohadt szemét szájából”. Az osztrák képviselőnő továbbá azt is felrótta a Magyar Hírlap újságírójának, hogy a nőiességét megkérdőjelező kétértelmű megjegyzéseket” is tett rá. Lunacek kártérítést követel, illetve eltiltást a további jogsértésektől. 

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2013. március 07. 21:01
Ulrike megkezdte választási kampányát, ennyi az egész. Ami a nőiességét illeti, ez egy leszbikánál kérdőjeles.
duzur
2013. március 07. 20:53
De, hogy senkit ne bosszantsak német szövegemmel, csak azt jegyeztem meg, hogy az osztrák nép hasonlóan heterogén mint a magyar. Elég a telefonkönyvbe belenézni, hogy ez kiderüljön. Na és?
Hogyisvan
2013. március 07. 10:14
Szerintem parasztzsóti ma ugyanazt a szerepet tölti be a fideszben, mint anno' marosángyörgy, alias bucigyuri a kommunista pártban. Még a pártideológiák is azonosak!
kamasuka
2013. március 06. 20:42
Ok. Válaszként jöhet Paul Lendvai és bandája, meg az amerikai népfasza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!