Öt művészeti felsőoktatási intézménnyel állapodik meg a főváros

2013. március 27. 11:05

A Fővárosi Közgyűlés egyhangú döntése értelmében öt művészeti felsőoktatási intézménnyel köt együttműködési megállapodást Budapest.

2013. március 27. 11:05

Öt művészeti felsőoktatási intézménnyel köt együttműködési megállapodást a főváros – erről szerdán egyhangúlag döntött a Fővárosi Közgyűlés. A szakmai együttműködést a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemmel, a Magyar Képzőművészeti Egyetemmel, a Magyar Táncművészeti Főiskolával, a Színház- és Filmművészeti Egyetemmel, valamint a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel kötheti meg az önkormányzat.

A dokumentum szerint a főváros elismeri az érintett intézményekben létrejött magas szintű oktatást, művészeti képzést, és a jövőben a szakpolitikai kérdések kidolgozásában támaszkodni kíván az intézmények szellemi bázisára. Az együttműködés célja, hogy a főváros és az egyetemek kölcsönös érdekei érvényesüljenek olyan tudományos és kulturális szempontból jelentős területeken, mint a hagyományápolás, valamint az új értékek létrehozásának elismerése, elősegítése.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lófasztsetudszdeazértugatsz
2013. március 27. 13:25
kicsit sok lesz ez a léhűtőképzésből
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!