Szaniszló: médiaegyensúly a díjazottak között is

2013. március 14. 20:36

A Táncsics-díjjal kitüntetett Szaniszló Ferenc örül, hogy van egy olyan bátor és erős kormány, ami a bírálóit is díjazza.

2013. március 14. 20:36

Szaniszló Ferenc örül a legrangosabb sajtódíjnak, szerinte az ő díjazása azt bizonyítja, hogy Magyarországon sajtószabadság van és szép lassan helyreáll a médiaegyensúly a kitüntetések területén is. Mint mondta, a Magyar Újságírók Közössége már a szocialista kormányzat idején is felterjesztette a díjra, de akkor megtorpedózták a szocialisták.

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bispora
2015. február 06. 11:54
Oskar, díjat te sem érdemelsz a beírásodért. Az, hogy a kulturmarxista, egalitáriánus és szélsőliberális hazai véleményformálók az igazság teljes kibontására nem vállalkoznak cigány ügyben, nem jelenti azt, hogy felmentést kaptál a hiányzó információk internetes begyűjtése alól. A cigányok reprodukciós aránya három fölötti, a magyar etnikumé egy alatti. Így az etnikai arányok felborulnak és a szegénység borítékolhatóan növekedni fog. A cigányok 600 éves európai integrációs kudarca pedig az etnikum gyenge mentális képességének és részben ebből fakadóan a cigány kultúrának a folyománya. A bűnözésben képviselt túl-, és az iskolázottságban tapasztalt alulreprezentáltságuk is erről a tőről fakad. Ebből azért az látszik, hogy Te vagy a nagyobb barom a Bécivel való összevetésben- hiszen Te önként, dalolva folytatnád a lakosságcserét Magyarországon- pláne idegesít, hogy ráadásul az én adóforintjaimat is erre pocsékolnád. Mondok én megoldást. Mi lenne, ha nem születnének bele ebbe a világba négyesével a cigánygyerekek? A kétgyerekes cigány családmodell milyen érzékenységet sért, Oskar?
Nick Holgerzson
2013. augusztus 25. 11:53
Tisztul a Táncsics Mihály díj és nő az értéke! Jó pár hivatásos "toleranciabajnok" kilép a képből. Remélem az érintettek a pénzt is csatolják a visszaküldött díj mellé!:) Hajrá Szaniszló Ferenc! Hajrá Magyarország!
barom segédmunkás
2013. március 20. 00:28
Ez már Non plus ultra...!!! Ezt a balog nevű figurát páros lábbal kell pofán rúgni...!!!
painkiller00
2013. március 20. 00:27
El jön majd az idő Balog úr, amikor sikoltozva mondod, hogy én adtam a díjat és nagyon helyes döntés volt részemről! Könyörögve kérem, ezt vegyék figyelembe tisztelt bíróság! Ismertem Szaniszló munkásságát és megérdemelte! FIDESZ-be is csak azért léptem be mert muszáj volt...stb. stb.Zoli Zoli, mekkora suttyó vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!