Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Csányi: Az OTP részt venne az MNB-program mindhárom pillérében

2013. április 26. 14:10

Csányi Sándor szerint a MNB növekedési hitelprogramja kedvező lépés, az OTP a program mindhárom pillérében részt kíván venni.

2013. április 26. 14:10

Az OTP Bank elnök-vezérigazgatója ezt a pénzintézet pénteki közgyűlése után tartott sajtótájékoztatón mondta, hozzátéve, hogy az elmúlt években – és itt nem Simor András volt jegybankelnökre gondol, hiszen őt jó szakembernek tartja – a monetáris politikának nem volt elsődleges célja a gazdasági növekedés támogatása.

Kiemelte: a növekedési hitelprogram ezt a célt szolgálja, és az OTP részt kíván venni a programban. Csányi Sándor reményét fejezte ki, hogy a kis- és középvállalkozásoknak szánt 250 milliárd forintos hitelcsomag allokációja azon az alapon történik, hogy eddig melyik bank, hogyan vett részt a hitelezésben.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. április 26. 14:22
OTP -- ovatosan takarodj a pi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!