Gálvölgyi: Magyar az, aki annak vallja magát

2013. május 17. 13:34

A színművész szerint volt, amikor a zsidók a mieink voltak, de ha feleslegessé váltak, rögtön zsidók lettek.

2013. május 17. 13:34

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség „Identitás” című kampányának legújabb videójában Gálvölgyi János színművész fejti ki véleményét a magyar-zsidó együttélésről. Kijelentette: „A magyar kabaré az a zsidó hagyományokra épül. A zsidó humor az borzasztó mély, borzasztó bölcs és nagyon tanulságos dolgokat lehet kiszűrni akár egy zsidóviccből is”.

Amikor azt mondjuk, hogy angol humor, meg magyar humor, meg zsidó humor – van humor, és van, ami nem humoros. (…) Nincs ilyen, hogy valaki magyar biciklista, vagy zsidó biciklista volna – valaki vagy magyar, vagy nem magyar. Az, hogy ki a magyar? Az, aki annak vallja magát” – mondta Gálvölgyi.

A színművész elmondta, hogy „volt, amikor a zsidók a mieink voltak”, például népszámlálások alkalmával, „és amikor feleslegessé váltak, akkor hirtelen zsidók lettek”.

Összesen 560 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2013. május 20. 23:00
a művész úr téved Magyar az aki úgy is tesz mint a magyarok többsége .. Magyar az aki előbb a magyar nemzetet védi utána a vallását.. Magyar az aki nem különbözteti meg magát a többiektől.. Én magyartól ilyent még nem hallottam más vallásutól és kiseebsétől annál többször.. Már többször több fórumon is elmondtam az lenne a gyors megoldás ha mindenki kitenné magára a sárga csillagot.. abban a pillanatban ismét egyenlő lenne mindenki.. mint a rendszerváltás előtt volt..
kitiltott
2013. május 20. 23:00
a művész úr téved Magyar az aki úgy is tesz mint a magyarok többsége .. Magyar az aki előbb a magyar nemzetet védi utána a vallását.. Magyar az aki nem különbözteti meg magát a többiektől.. Én magyartól ilyent még nem hallottam más vallásutól és kiseebsétől annál többször.. Már többször több fórumon is elmondtam az lenne a gyors megoldás ha mindenki kitenném magára a sárga csillagot.. abban a pillanatban ismét egyenlő lenne mindenki.. mint a rendszerváltás előtt volt..
Senye Péter
2013. május 20. 18:08
"...ki a magyar? ...aki annak vallja magát" - hozzátenném, hogy akit a többi magyar is annak tart.
Bábeli békák
2013. május 20. 02:50
Ártatlan az, aki ártatlannak vallja magát. Picsába az igazságszolgáltatással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!