Várnai beperli Papcsákot

2013. május 17. 17:36

A zuglói LMP-s képviselő szerint Papcsák Ferenc „sunyin hírbe hozta” őt autója feltörésével, ezért személyiségi jogi pert indít a fideszes polgármester ellen.

2013. május 17. 17:36

Személyiségi jogi pert indít Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP) zuglói polgármester ellen Várnai László, a XIV. kerület LMP-s önkormányzati képviselője, miután „megdöbbenéssel” értesült arról, hogy a polgármester – autójának feltörése kapcsán – „sunyin hírbe” hozta őt. Várnai László nyílt levelét pénteken juttatta el az MTI-hez.

Papcsák Ferenc autóját csütörtökön törték fel, a járműből csak pénztárcáját és telefonját vitték el. A zuglói önkormányzat pénteki közleményében azt írta: Papcsák Ferenc bízik abban, hogy az eset nincs összefüggésben azzal, hogy „egy zuglói LMP-s képviselő hosszú évek óta vizslatja parkolási szokásait, és rendszeresen fényképezi autóját”.

Várnai László az önkormányzat közleményére írt válaszlevelében azt írta, hogy zuglói önkormányzati képviselőként a munkáját végezte, amikor blogjában a közpénz költéséről tájékoztatta a kerületi adófizetőket, így „a polgármesteri hivatal parkolójának két év alatt háromszori, értelmetlen és szükségtelen átfestéséről”.

Ha a polgármester mindenképp felelőst akar keresni, akkor interpelláljon a közbiztonság javítása érdekében Pintér Sándor belügyminiszternél, illetve ezentúl ő is tartsa be az alapvető óvatosság szabályait és ne hagyjon értékeket a kocsijában – fogalmaz levelében a képviselő. Az LMP-s politikus szerint „Zugló javát szolgálná”, ha Papcsák Ferenc „lemondana kudarcokkal teli és botrányokkal övezett zuglói polgármesterségéről” – zárul a válaszlevél.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. május 17. 22:19
Ész megáll!
lutra
2013. május 17. 22:13
Várnai mekkora egy pitiáner alak. Sötét, mint az éjszaka. Hangember, ekkora marhasággal kiröhögtetné magát a bíróság előtt, úgysem fog pereskedni.
miloka
2013. május 17. 20:56
Ez hülye! Arról nem mer nyilatkozni, hogy valóban ő fényképezgette az autót. És a neve sem hangzott el. És hogy lehet valakit sunyin hírbe hozni? Van ilyen jogi fogalom?
next mindig élni fog 7
2013. május 17. 20:47
Nekem ez tetszik! A zuglói feljelentősdi! Papcsák a kommentelőket jelenti fel, ami élből gerinctelen, de az ellenzéke meg őt, mert szarul kommentel! Hajrá! Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!