Fidesz: Növekszik a bizalom Magyarországon

2013. június 01. 13:33

Magyarország jobban teljesít, Selmeczi Gabriella szerint pedig ennek köszönhetően egyre nagyobb a bizalom is az országban.

2013. június 01. 13:33

Növekszik a bizalom Magyarországon, ami annak köszönhető, hogy az ország egyre jobban teljesít – jelentette ki a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Selmeczi Gabriella idézte az Ernst&Young nemzetközi piackutató cég legfrissebb felmérését, amely szerint a magyarországi vállalkozások harmada már a növekedésre koncentrál, és háromszor olyan fontosnak tartja a munkahelyek megőrzését, mint a régió többi országában.

Mint fogalmazott: ezen a héten az EU is kénytelen volt elismerni, hogy Magyarország saját erejéből állt talpra. Selmeczi Gabriella bírálta Bajnai Gordont, amiért külföldről próbálja az ország rossz hírét kelteni, ahelyett hogy idehaza adna választ a Hajdú-Béttel és a baloldal maffiakapcsolataival kapcsolatos kérdésekre.
 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dobzselaci
2013. június 02. 12:27
Ajjaj, gyorsan átnézni az aktuálisan benyújtott salátatörvényeket. Valami q nagy lopás van a háttérben, ha ez a fidesz-értelmiségi grillcsirke megint előáll valami magvas mondanivalóval.
pierre bayle
2013. június 01. 21:46
Most komolyan, az mit jelent, hogy "háromszor olyan fontosnak tartja a munkahelyek megőrzését"?
potyka
2013. június 01. 19:25
Tán befektetők jönnek? kik? Ki az a hülye aki bízik bunkó paraszt Orbán és bandájában? Duma az egész!
IgazságosIzomViktor.
2013. június 01. 19:12
"a magyarországi vállalkozások harmada már a növekedésre koncentrál, és háromszor olyan fontosnak tartja a munkahelyek megőrzését" --lefordítom fidesz nyelvről magyarra,hátha nem mindenki érti.Szóval magyarul: A magyarországi vállalkozások harmada már növekszik,és háromszor annyi munkahelyet teremtenek,mint amennyit a legvadabb álmainkban remélni mertünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!