Matolcsy emlékérmet adományozott ByeAlexnek

2013. június 26. 19:48

Az énekes Facebookon tette közzé, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnöke Ezüst Plakettel tüntette ki őt.

2013. június 26. 19:48

Az Eurovíziós Dalfesztiválon a Kedvesem című dalával szereplő ByeAlex Ezüst Plakettet kapott a Magyar Nemzeti Bank elnökétől, Matolcsy Györgytől. Az énekes Facebookon képet is közölt a díjról, melyet megköszönt, illetve hozzátette: nagyon szépnek tartja.

Matolcsy az indokolásban azt írta: „Az elért teljesítményével Magyarország XXI. századi kultúrájának méltó képviselőjévé vált. Ezúton szeretném megköszönni ezt a teljesítményt, amely kreatív és lelkiismeretes munkát tükröz. Ez az eredmény túlmutat a személyes sikereken. Mindannyiunk sikeréhez, Magyarország jó hírnevének emeléséhez járul hozzá, hiszen a befektetett munka az egyéni teljesítményen keresztül, ezek értékteremtő együttes erején keresztül fejti ki igazi hatását”. 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mimes
2013. június 27. 09:53
Most csak én nem értem? Attól függetlenül, tetszik e a szám vagy sem, de a srác 10. lett. Nem első, nem második, nem harmadik, tizedik. Közelébe sem került a "dobogónak". Ha már ennyire ki kell tüntetni valaki(ke)t, ott az Attraction. Ők elsők lettek. Az meg, hogy a MNB emlékérmeket csinál, egy dolog, de mikor tüntetett ki valakit? Emlékszik ilyenre valaki?
IgazságosIzomViktor.
2013. június 27. 09:34
Szeeeegéééény Alex.Azért ilyen súlyos büntetést nem érdemelt volna:-)
ottapont
2013. június 26. 22:50
A valódi tehetségeket is fel kellene fedezni végre, különben még egyesek azt hiszik, hogy nincsenek. Ajánlok is Valakit nagy hirtelen. :) http://zselenszky.blogspot.ca/
Fahrenheit 451
2013. június 26. 22:40
"Matolcsy emlékérmet adományozott ByeAlexnek" ...a pofám leszakad... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!