Németh Szilárd szorított ByeAlex-ért

2013. június 18. 11:16

Németh Szilárd szerint nincs összefüggés aközött, hogy Palcsó Tamás Csepelen nyithat trafikokat és hogy korábban csepeli önkormányzati rendezvényeken léphetett fel.

2013. június 18. 11:16

Németh Szilárd a NOL 13+1-nek elmondta: úgy érzi, száz százalékosan sikerült betartania azt a korábbi ígéretét, hogy politikusként nem fog hazudni. A fideszes politikus ByeAlex kapcsán elmondta: nem az ő stílusa a zenéje, de szorított az Eurovíziós Dalfesztiválon fellépő énekesért. Németh kérdésre válaszolva kijelentette: Rogán Antalhoz abban szeretne hasonlítani, hogy ő is jó politikus kíván lenni.

A csepeli polgármester úgy látja, nincs összefüggés Palcsó Tamás Csepelen elnyert trafikjai és az énekes csepeli önkormányzati rendezvényeken való korábbi fellépései között.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. június 18. 22:34
Nincs összefüggés,ő mindent betartott száz százalékosan,nem fog hazudni.Mintha Orbánt hallanám.Habár ennek a nagy rezsicsökkentátornak is ugyanolyan Orbán-processzor van az agya helyén,mint a többi Orbán seggnyalónak.A hatalom megtartásáért mindent,ő csinál a legjobban mindent,viszont az előző kormány mindent elbaszott.Hülye agyatlan barom.
IgazságosIzomViktor.
2013. június 18. 22:32
Nincs összefüggés,ő mindent betartott száz százalékosan,nem fog hazudni.Mintha Orbánt hallanám.Habár ennek a nagy rezsicsökkentátornak is ugyanolyan Orbán-processzor van az agya helyén,mint a többi Orbán seggnyalónak.
tabakur
2013. június 18. 21:56
" úgy érzi száz százalékosan sikerült betartania azt a korábbi igéretét,hogy politikusként nem fog hazudni" hihihi tetszik! a gazdád Viktor is azt mondta ,hogy ő még soha nem hazudott a nápnek. Soroljam?.............................
Mystes
2013. június 18. 17:06
Valószínűleg Palcsó eléggé sok helyen lépett fel már az országban. Akárhány helyen is lépett fel, ott már nem nyerhet trafikot? Akkor hol a nyavalyában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!