Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Rezsicsökkentés-ellenes koalícióról beszél a Fidesz

2013. június 22. 15:48

A Fidesz szerint az MSZP és az Együtt 2014 szövetség szombati tárgyalásaival alakulni kezdett a rezsicsökkentés-ellenes koalíció.

2013. június 22. 15:48

Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője szombati sajtótájékoztatóján a két ellenzéki párt tárgyalásaira reagálva azt mondta: Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc együtt tették tönkre az országot, kormányzásuk alatt többszörösére emelkedtek a rezsiköltségek. Kiemelte: most azok a politikusok, akik egyszer már csökkentették a fizetéseket, családtámogatásokat, arra készülnek, hogy újra paktumot kössenek.

Ha rajtuk múlna, akkor eltörölnék a rezsicsökkentést, csökkentenék a minimálbért, elvennék a családi adókedvezményt – mondta Zsigó Róbert, hozzátéve, hogy ennek a gazdaságpolitikának mindig a magyar emberek, vállalkozások voltak a vesztesei. 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dudrajozsef
2013. június 23. 09:41
"A Fidesz-frakcióból pénteken kilépett Ángyán József szerint a Fidesz és az MSZP mögött ugyan az a maffiahálózat áll, ezért nincs elszámoltatás sem. A Hír24 interjúja a volt fideszes vidékfejlesztési államtitkárral." hir24-alfahir --- "A fideszbirka meg tapsol hozzá, hogy a faszt a szájába tolják napi szinten ..." @global001
0bsitos
2013. június 22. 22:39
Országos átlagban. És: "a PB-gáz árának tízszázalékos mérséklése különösen a kistelepüléseken élőknek jelentős segítség, hiszen ott még sokan fűtenek, illetve főznek palackos gázzal lakásaikban."
üvegcápa
2013. június 22. 22:33
"""Fidesz: a rezsicsökkentéssel százezret spórol egy család évente Országos átlagot tekintve, éves szinten egy családnak mintegy 100 ezer forint megtakarítást jelent az eddigi rezsicsökkentés - mondta Román István.""" Hát akkor megint számoljunk együtt. Tudom, hogy a fidesz és híveinek nem erőssége a matek, de ez van bogaraim. Számoljunk kerek összeggel. Legyen évi 100.000Ft megtakarítás. Az havi szinten 8.333Ft. Átlagban!!!! No de mennyit jelent ez valójában egy úgynevezett átlag családnak? Nekem a rezsi csökkentés előtt volt 29.000Ft-os gázszámlám és 16.000Ft-os villanyszámlám. Átalányban vagyok. Havi szinten nekem akkor mit is jelentett? 4.500Ft. Hol vagy én az átlagtól? Vagy is ez a tetűláda banda megint magáról beszél!!!!! Nekik jelentős volt a csökkentés! Nekik aki az átlagon felül fogyasztanak????? Zsigó fiam! El lehet húzni a jó büdös francba!
IgazságosIzomViktor.
2013. június 22. 21:59
Mint a papagáj,esküszöm.Jaja.Az előző kormány alatt többszörösére emelkedtek a rezsiköltségek,azzal együtt is kétszer ekkora volt az életszínvonal,mint amit ti produkáltatok.Persze pont az ellenkezőjéről makogtok egyfolytában,de már lejárt lemez.Az elvakult narancsagyúakon kívül már nem veszi be senki.Ja és arról se kell sose egy szót se említeni hogy egy mély világválság volt 2006-ban.Ja tudom.Azt is a Bajnaiék csinálták.Az az igazság hogy mióta ti vagytok,sokkal rosszabb az élet,és nem csak az árakra meg a rezsire gondolok,hanem mindenre. Az egykulcsos adótok megváltoztatása igenis szükséges.Ez ugyanis az egyik legnagyobb elb...szásotok a rezsicsökkentés és a magánnyugdíjak ellopása mellett.Ja és Bajnai hamarosan be fog sz...patni kedves Zsigó a múltkori fröcsögésed miatt a bíróságon.Nagyon helyesen!Pár megnyert per és vissza fogtok venni a mocsokárasztásból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!