A Fidelitas és az IKSZ is felháborodott a Tavares-jelentés vitáján

2013. július 03. 13:17

A Fidelitas és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szerint a Tavares-jelentés európai parlamenti (EP) vitájában újabb nemzetközi lejárató akcióba kezdett a baloldal, amit az ifjúsági szervezetek felháborítónak tartanak.

2013. július 03. 13:17

Az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szóló, Rui Tavares portugál zöldpárti EP-képviselő által készített előterjesztésről – amelyet szerdán el is fogadott az EP – kedden folytattak vitát Strasbourgban. Nehezen találni szavakat arra, hogy Göncz Kinga és Tabajdi Csaba az EP plenáris ülésén – konkrétumok említése nélkül – kétségbe vonta a magyar demokrácia létét, és egy uniós felügyeleti rendszer mellett érvelt – kommentálta a magyar szocialisták strasbourgi felszólalásait az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a Fidelitas és az IKSZ.

Közölték: vérlázítónak tartják az Európai Konzervatívok és Reformerek képviselőcsoportja részéről felszólaló Bokros Lajos szavait is, aki szerint - idézték - Magyarország nem osztja az európai értékeket. „Az MSZP egykori minisztere eközben a magyar jobboldal képviselőjének hazudta magát” – tette hozzá közleményében a két ifjúsági szervezet.

Véleményük szerint a baloldali képviselők nem számoltak el azzal, hogy sokéves ámokfutásuk eredményeként az ország 2010-re a szakadék szélére került, ehelyett továbbra is külföldre rohangálnak, és lejáratják az országot.

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dobzselaci
2013. július 03. 23:01
Nem lennék most az eju helyében. Két ilyen ultra-giga monster szervezet megorrolt rájuk, hát...
tatka46
2013. július 03. 16:28
Ezeket meg szar sem érdekli?
Secnir
2013. július 03. 14:17
pont leszarom az IKSz-et. meg az Ypszilont is. a fidelitast meg végképp...
Sebaj Tóbiás
2013. július 03. 14:01
Na és a CÖF ??? Ők nem háborodnak fel ??? Felháborító.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!