Már a közmédia rádiós hírműsorai is a Kunigunda úton készülnek

2013. július 21. 14:44

A közmédia budapesti, Kunigunda úti gyártóbázisán készülnek vasárnap reggel 6 órától a közszolgálati rádióadók hír- és hírháttér műsorai – tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodájának vezetője vasárnap az MTI-t.

2013. július 21. 14:44

Lencsó Rita tájékoztatása szerint többhónapos előkészítés után szombat éjjel szállították át a műszaki eszközöket a Bródy Sándor utcai rádióépületből az óbudai telephelyre. Mostantól a Kossuth, a Petőfi, a Bartók és a Dankó rádió hírei, a Krónikák, valamint a 180 Perc és az Ütköző című műsorok is a Kunigunda úti gyártóbázison készülnek. A költözéssel a közmédia integrációjának újabb lépése valósult meg – tette hozzá.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakuttya
2013. július 25. 04:32
A ti tényeitekkel szakorvosoknak kéne foglalkozniuk.
nemzeti nick
2013. július 24. 11:41
A srtómanokat minek? Nincs it ezernél több dohánynboltos. A többi fizetett báb, mint az exkomcsi miniszterek Orbán panoptikumában.
nemzeti nick
2013. július 24. 11:34
Nem is akartad. Danoltad a szovjetet piros nyakkendőben, segédtanár.
nyugalmazott tanár
2013. július 23. 23:28
Magának fogalomzavara van. A bolsevik (más néven liberálfasiszta) legfőbb ismérve, hogy milyen tagkönyvet hordott, nb. egy diktatúrában, hanem arról, hogy mire használja a szabadságot. Nem az a lényeg, hogy honnan jön, hanem az, hogy merre tart. Bár a kettő gyakran egybe esik, pl. szadesz, maszop és szatelitszervezetei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!