Szanyi: A héten bepánikolt a burzsoázia

2013. július 21. 12:51

Az MSZP szerint a kormány mézesmadzagot lenget a lakosság előtt és hangulatjavító intézkedéseken töri a fejét, miközben a költségek jelentősen emelkednek, a devizahitelesek problémájára pedig nem született valódi megoldás.

2013. július 21. 12:51

Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja, országgyűlési képviselő vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, a kormány bejelenti a „hangulatjavító intézkedéseket”, amelyekből folyamatosan „visszatáncol”, majd semmi nem lesz belőlük. Az MSZP visszautasítja, hogy zavaros ígéretekkel, pénzosztással kecsegtet Orbán Viktor, miközben az élelmiszerek ára 15-20 százalékkal emelkedett, a kisebb költségek pedig duplájára, triplájára nőttek.

A képviselő szerint a héten „bepánikolt” a burzsoázia, Csányi Sándor OTP-vezérigazgató eladta a bankban lévő részesedésének jelentős részét, a piacról beszerezhető információk szerint pedig a Fidesz „lopakodik” be a helyére. Csányi Sándor, Demján Sándor, Széles Gábor most bánta meg, hogy „összeölelkezett Orbán Viktor diktátorral” – hangsúlyozta Szanyi Tibor.

A devizahitelekkel kapcsolatban azt mondta, elég a kormány szemfényvesztő tetteiből, a végtörlesztés és az árfolyamgát nem elegendő lépés, a kormánynak neki kell állnia a szakmailag megalapozott tárgyalásoknak az érintett felekkel.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2013. július 21. 18:58
Elég hamar elfogyott az adómentes 50 liter pálinkád! Most már firkálnod kell a fizetös felesért!!!
balbako_
2013. július 21. 16:53
És a stelázsin patkányokat látott Szanyi. Delirium tremens tipikus esete.
OrangeOrder
2013. július 21. 16:37
Te utolsó féreg! Már azt is nagyon sulykoljátok mindenhol, hogy a Fidesz tehet a devizahitelezésről, de hatalmasat fogtok szopni jövőre. Ennyire nem hülye a nép, bármennyire is butítjátok. A Fidesz 1000x többet tett a hitelkárosultakért, mint ti valaha, akik szerint nincsen ingyen ebéd... ld. Simor...
Zod
2013. július 21. 16:20
A héten bepálinkázott a Szanyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!