Bajnai szerint István is, Koppány is mi vagyunk

2013. augusztus 27. 09:34

Bajnai Gordon az Alföldi-féle István, a király szegedi bemutatóját követően beszélt arról, mit jelentett számára az előadás.

2013. augusztus 27. 09:34

Az Alföldi Róbert által rendezett István, a király szegedi bemutatója után Bajnai Gordon arról beszélt, hogy István is, Koppány is mi vagyunk, egy nemzet vagyunk, összetartozunk a rengeteg különböző véleményünkkel és világlátásunkkal együtt. Úgy látja, Szörényi, Bródy és Alföldi ezzel a gesztussal a normális Magyarország egy kis szigetét teremtették meg, és erre az erkölcsi kiállásra lenne szüksége az országnak. Bajnai szerint a darab kiváló szimbóluma augusztus 20-ának, annak, hogy a magyarok képesek voltak egy államot teremteni maguknak, majd mindenféle külső és belső viszály közepette megtartani azt.

A videóban megszólal Alföldi Róbert, Botka László, Bródy János, Novák Péter és Szörényi Levente is.

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2013. augusztus 27. 21:18
Bajnai te sem István sem Koppány, csak egy mosolygós gyilkos vagy
red label
2013. augusztus 27. 17:42
Én, nem vagyok veletek, mert nem szeretem, a töltött libanyakat, Gordon, ha a barátod, Roberta csinálja.
tango47
2013. augusztus 27. 11:37
Hát ez az előadás biztosan előrébb mozdította a párbeszédet! Tudják, hogy mit beszélnek, ill. mit láttak?
ballada
2013. augusztus 27. 10:48
Bajnai nem tudja mit beszél,István királynak képzeli magát,az a bajnai aki a királyokat grófokat tehetős embereket gyűlölték,és most az általuk gyűlölt emberek bőrébe bujt.Messze van még a választ ,mi minden lesz még bajnai addig.Eltudom képzelni a történelem összes főszereplője lesz ,minden nap mást hazudik ,minden nap más bőrébe bújva nemzeti hősként feláldozza magát. Te bajnai nem tartozol hozzánk ,az eu seggnyalója vagy nem magyar.Magyar egységet 1945 óta romboljátok,magyarság kivet magából vedd észre magad
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!