Elment az öszöd – a teljes film

2013. augusztus 12. 14:32

Tévéostrom, 2006. október 23., börtön és Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány. Dézsy Zoltán rendező-producer elképesztő filmjét mindenkinek látnia kell!

2013. augusztus 12. 14:32

 

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. május 26. 07:22
""Elment az öszöd "" Ami böszmének nem volt soha, hogy tud elmenni?????
nimród
2016. május 25. 20:56
A film eléggé mesterkélt, enyhén szólva nem egy remekmű. Viszont dokumentum értékű. Az öszödi beszéd minden lényeges részét hallhatjuk benne, Gyurcsány hiteles előadásában. És láthatunk részleteket a TV székház ostromáról vagy az október 23-i rendőri ámokfutásról, eredeti felvételekről. Bár ezeket bővebben is bemutathatták volna. Például a provokáció vádját meglehetősen alátámasztó jelenetet, amelyben a vidékről felrendelt, ilyen feladatra nem kiképzett, és megfelelő védőfelszereléssel el nem látott rendőrök (köztük irodista rendőrnők!) életükért rettegve lapulnak a TV székház falához. Erről a Hír TV-nek kitűnő felvételei vannak. Viszont bemutatták a provokáció gyanúját leginkább erősítő dolgot, a nyitott ajtajú rendőrségi furgonban "felejtett" gépkarabélyokat. Ha ezeket illetéktelenek használták volna, ki lehetett volna hirdetni a szükségállapotot.
rako182
2013. augusztus 13. 15:45
Ez egy full-abszurd film,tök hülyére vett mindenki a rendező, ezt látnui kellett. A sok marha beleszaladt a politikai gyülölkodésbe, nem vették észre, hogy ez egy duplán megcsavart abszurd, benne Gyurcsány szó szerinti szövegelésével. Miután a Fideszből is fúrják, gyakorlatilag ez a játékfilm lett az első betiltott produkciüó a rendszerváltás óta. S ha még GY.F. is megnyeri a pert, akkor végképp! Csak gratulálni tusdok a bátor alkotóknak!
narancsos-kaméleon
2013. augusztus 13. 09:39
Ameddig a haverja lesz hatalmon, ferikének egy haja szála sem fog görbülni. Vigyáznak ők egymásra. Ha meg váltás lesz, akkor ferike fog vigyázni a haverjára, nehogy történjen valami bántódása. A birkák meg ....!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!