Hamarosan érkeznek a beágyazható Facebook-posztok

2013. augusztus 01. 20:08

A Twitterhez és a YouTube-hoz a Facebook is felzárkózik: hamarosan beágyazhatóvá teszi a felhasználók posztjait.

2013. augusztus 01. 20:08

Volt már úgy, hogy egy teljes Facebook státuszfrissítést, képet, videót vagy beszélgetést akartál egy blog bejegyzésben vagy a weboldaladon posztolni?” – tette fel a kérdést a Marketingmorzsák, majd a Business2Community cikkére hivatkozva tudatta: a Facebook lehetővé akarja tenni az egyes posztok beágyazhatóságát.

A folyamat a Twitteren és a YouTube-on látottakhoz hasonlóan működik majd: az „Embed post” (Beágyazás) opcióra kell majd kattintani a posztok jobb alsó sarkánál megjelenő menüben. Így válik elérhetővé az embed-kód, amelyet oldalunkon beillesztve lehet majd felhasználni.

Dave Capra, a Facebook szoftverfejlesztője úgy nyilatkozott, hogy a beágyazott „posztok tartalmazhatnak képeket, videókat hashtageket és más tartalmat. Az emberek lájkolhatják és megoszthatják a posztot közvetlenül a beágyazásból”. Néhány hírportál már használhatja is a funckiót, mint például a Mashable.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!