Nem jött el a Sukoró-tárgyalásra Joav Blum

2013. augusztus 21. 11:41

Ma hallgatták volna meg az izraeli–magyar befektetőt a Szolnoki Törvényszéken, ám Joav Blum nem jelent meg. Ügyvédje szerint nem kapott idézést, de ezt a tanácsvezető bíró cáfolta – írja az MNO.

2013. augusztus 21. 11:41

Az MNO emlékeztet: a magyar állam 2008 júliusában, a Gyurcsány-kormány idején cserélte el a tulajdonában lévő sukorói területet az izraeli–magyar állampolgárságú Joav Blum gyümölcsöseire. Az államot 1,3 milliárd forintos kár érte volna, ha a csereszerződést tavaly nem semmisíti meg a bíróság. 

Az ügy öt vádlottja: Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt vezetője; Császy Zsolt egykori értékesítési igazgató; Markó Andrea, a Pénzügyminisztérium akkori szakállamtitkára; egy értékbecslő és egy ügyvéd, akiket különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel. vádoltak meg.

Joav Blum a mai tárgyalásra szabályszerű idézést kapott, így érthetetlen, miért nem jelent meg – tájékoztatott a bírónő.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Taxin
2013. augusztus 21. 13:12
Elő kell vezetni, mint bárki mást.
rosszkutya
2013. augusztus 21. 12:15
Ez egy fain csávó; írt a bíróságnak, hogy nem jó neki az időpont, idézzék be máskor. Meg is írta, hogy mikor érne rá, és azt a levelet, amelyben a mostani időpontra idézték volna be, amúgy sem kapta meg. Hát, nem aranyos? :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!