Ózdi polgármester: Bajnai ne magából induljon ki!

2013. augusztus 07. 18:11

Ne saját magából és az ő volt korrupt kormányából induljon ki Bajnai Gordon – reagált Fürjes Pál, Ózd polgármestere (Fidesz-KDNP) az Együtt–PM azon bejelentésére, amely szerint közérdekű adatigényléssel fordulnak az ózdi önkormányzathoz.

2013. augusztus 07. 18:11

A Borsod megyei város polgármestere úgy fogalmazott: a fejlesztési forrásokat náluk nem szokás lenyúlni, ahogy a Gyurcsány–Bajnai-kormány idején tették. Ózd városa egyetlen fillért sem használt fel még abból a 1,5 milliárd forintos támogatásból, amelyet a Svájci Magyar Együttműködési Programból nyert el 2010-ben az ivóvízhálózat biztonságának javítására – ismertette.

Hangsúlyozta, a támogatásból idén ősszel kezdődik a beruházás, jelenleg éppen folyamatban van a kivitelezői közbeszerzési eljárás. Terveik szerint a novemberben kezdődő beruházás éppen a város ivóvízellátásának korszerűsítését fogja szolgálni, amelyet az előző vezetés elmulasztott. „A baloldal ugyanis, amikor tehette volna, semmit nem tett az itt élőkért, ma is csak kampányolni jár Ózdra” – jegyezte meg Fürjes Pál.

Az Együtt–PM szerdán jelentette be, hogy közérdekű adatigényléssel fordul az ózdi önkormányzathoz, hogy kiderítse: pontosan mire fordította a város a Svájci Magyar Együttműködési Programtól nyert másfél milliárd forintot, amelyből egyebek között be kellett volna vezetni a vizet azokba az ózdi otthonokba, amelyek környékén vasárnap korlátozták a vízellátást. Juhász Péter, az ellenzéki párt társelnöke szerint felháborító, hogy miközben másfél milliárd forintot nyert az önkormányzat a város vízellátásának rendezésére, eközben elzárták a közkutakat, ráadásul mindezt hőségriadó idején, amikor más városokban vizet osztanak az embereknek.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2013. augusztus 08. 07:49
Pedig az lenne az igazi, ha az összes megélhetési, közpénztolvaj tetű magából indulna ki,mielőtt felböfög valamit.
Text adósság
2013. augusztus 07. 20:56
Azé' Bajnai a libákból mégsem indulhat ki. Prutty!
várúr
2013. augusztus 07. 20:14
Megint akkorát taknyoltak Baynauék, mint egy influenzajárvány. Annyi fáradságot se vettek, hogy utána nézzenek a pályázatnak. És ezek akarnak egy országot vezetni, édes Istenem...
meska
2013. augusztus 07. 20:14
Egyébként az viszont tetszik, hogy ebből is ki tudott hozni egy - ha máá a maffiabaloldallal nem lehetett, talán a szótagszám miatt - BAJNAI-kezdetű mondatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!