Szeptemberben megújul az ATV műsorstruktúrája

2013. augusztus 29. 21:52

Új arcokkal, új műsorokkal vág neki a tanévnek az ATV, amely megújítja műsorstruktúráját. A csatorna azonban biztosítja nézőit, hogy a legkedveltebb ATV-s személyiségek továbbra is képernyőn maradnak.

2013. augusztus 29. 21:52

Megújul az ATV műsorstruktúrája szeptembertől, amelyben Friderikusz Sándor értelmiségi talkshowt fog vezetni, Havas Henrik pedig Voks címmel indít választási műsort a csatornán. Kálmán Olga hosszabban faggathatja majd beszélgetőpartnereit az Egyenes Beszédben, sőt, sajátos szerepben is feltűnik majd. Szeptember első napjaiban ugyanis a legkedveltebb ATV-s személyiségek fogják vezetni a 18.55-ös hírműsorokat, elsején Kálmán Olgával nyitják a sort.

Két nem saját gyártású dokumentumsorozatot is elindít a csatorna: a Mészáros Antónia által szerkesztett Híresek és hatalmasok korunk politikájának meghatározó személyiségeiről szól majd, míg a Bombera Krisztina által szerkesztett Titkos dossziéban világpolitikai aktáknak járnak utána – adta hírül az ATV.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2013. szeptember 16. 02:22
Te ezt el is hiszed vagy csak ironizálsz? :)
Kurfürst
2013. szeptember 03. 19:13
Tényleg, kié az ATV ??? Valóban a Németh sanya agymosott birkái gründolták össze a lélekkufár gecinek ?
Taxin
2013. szeptember 03. 19:13
Tasnádi feleségének második férje volt egy ideig a vezetője. A gombócot is megették, a bort is megitták, föl se akasztották: egy brancs ez.
koronaszepe
2013. szeptember 03. 19:13
Nagyon helyes, az ATV közéleti politikai műsorai eddig is - és a jelek szerint ez után is - a legkiválóbbak a piacon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!