Dopeman: Bajnai tudta, hova megy

2013. október 06. 10:53

Bajnai a stréber gyerek, aki rábeszéli az osztálytársait a csínyre, aztán amikor lebuknak, letagadja az egészet – derül ki Dopeman szavaiból.

2013. október 06. 10:53

Bajnai pontosan tudta, hogy hova jön, pontosan tudta, mi fog történni – mondta a szobordöntéses tiltakozásról a rapper.

Dopeman egy konyhában adott miniinterjújában kijelentette: nem Bajnai, vagy a Szolidaritás embere, bár szövetségben van a baloldali ellenzékkel. A rappert meghívták a szervezők, tudták, milyen témájú dalokat fog előadni, az utána való tiltakozást kétségbeesett kapálózásnak tartja. „Ez a fajta műsor, amit a Bajnai csinál, ez pont arra emlékeztet engem, mint amikor amikor a stréber gyerek az osztályban rábeszéli a diáktársait a csínyre, meg azt mondja, hogy ott van velük, és amikor lebuknak, akkor persze mindenkire ráfogja, és azt mondja, hogy ő nem volt benne. Ezen jellemvonások alapján ő nem alkalmas erre a sztorira. Ennyi.” – zárta mondandóját a Milla által korábban alternatív köztársasági elnöknek megválasztott Pityinger László.

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. október 07. 09:50
Okt 23-án már Fletót is beveszik a csávókái.
Wazze
2013. október 07. 08:41
"Bajnai a stréber gyerek, aki rábeszéli az osztálytársait a csínyre, aztán amikor lebuknak, letagadja az egészet" Üdv a való világban, cigány! Máskor jobban nézd meg, melyik zsidó disznóval haverkodsz... Valami lemaradt... Mi is?... Ja tudom! BASZD MEG!
kordonbonto
2013. október 07. 06:01
HOGY VOLT..HOGY VOLT..VISSZA.. VISSZA.. A legtöbb sikeres előadó ezt kapja műsor után.. Pityinger nem kell pityeregni... augusztus 23-án is játszd el a szociknak a himnuszodat és a nekik kurva jó számaidat... egyforma szinten vagytok és együtt mentek lopni...
Akitlosz
2013. október 06. 20:45
TGM-nek komoly konkurenciája akadt a bal oldal vezérfilozófusának a címéért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!