Hatvanmilliárdos uniós forrásból fejlesztik a kórházakat

2013. október 06. 11:46

Uniós támogatásból mintegy 60 milliárd forint forráshoz jut az egészségügy, a pénzt kórházfejlesztésekre fordítják – jelentette be Szócska Miklós egészségügyi államtitkár vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

2013. október 06. 11:46
Az államtitkár térképen is bemutatta az induló fejlesztéseket, valamint az országszerte jelenleg is folyamatban lévő kórházfelújításokat, amelyet az interneten a www.egeszseg.hu oldalon lehet megtekinteni.
 
Szócska Miklós elmondta: 10 milliárd forintból az onkológiai ellátórendszer fejlesztését folytatják, a fennmaradó csaknem 50 milliárd forintot arra fordítják, hogy a rendszer tavalyi újraosztása után az egészségügyi intézmények képesek legyenek új feladataikat is hatékonyan ellátni.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. október 06. 12:11
Hát ezzel csak egyet tudok érteni.Az egészségügy nagyon le van pusztulva minden téren.Ha ebbe megy a pénz,az jó helyre megy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!