Magyar Nemzet: A rezsit sem fizette ki az SZDSZ

2013. november 19. 08:05

A lap szerint több városban néhány tízezer, de akadt olyan település, ahol másfél millió forintos számlatartozást hagyott maga után a megszűnt helyi SZDSZ-szervezet.

2013. november 19. 08:05

A Magyar Fejlesztési Bank 1,1 milliárd forintnyi – állami kezességvállalással folyósított – hitele mellett számos kisebb tartozást is rendezetlenül hagyott maga után az SZDSZ – írja a Magyar Nemzet. A lap szerint hét vidéki településen és öt fővárosi kerületben nem fizették ki a bérleti díjakat, illetve a közüzemi számlákat.

A Magyar Nemzet szerint Veszprémben 1,5 millió forintos közüzemiszámla-tartozást hagytak maguk után egy társasházban. A gyulai SZDSZ-irodában a villanyszámlát nem fizették ki, ezért még az órát is leszerelték, a lap szerint itt az önkormányzattól bérelt iroda rendbetétele az SZDSZ távozása után 700 ezer forintba került a városnak. Nagykanizsán és Kaposváron „csak” 69 ezer, illetve 50 ezer forint adósságot hagytak hátra. Debrecenben pedig 40 ezer forintnyi számlatartozás maradt a levegőben, miután megszűnt a helyi SZDSZ-szervezet.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2013. november 19. 11:59
Lop stop kuncének, volt pofája, maffia kormányzásról beszélni, amikor a legnagyobb maffia, kunce, fodor,kóka, teljes vagyon elkobzás, az szdsz korifeusóktól, demszky, magyar bálint, stb. és akkor meglesz a zsozsó.
Bro222
2013. november 19. 11:36
"Szállj fel szabad madár!", de előbb fizess...
S0ma
2013. november 19. 10:23
Osztán hová tették a támogatást? Ki a felelős helyi szinten?
Thomas Müller
2013. november 19. 09:40
Hülyék lettek volna fizetni. Annál többet lehet lenyúlni. A fajtájuknak a legnagyobb büntetés a pénz kiadása. És még sok hülye itt védte tegnap ezt a Glatter gyereket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!