Jobbik: Teljes elszámoltatás 2014

2013. december 08. 22:10

Filmelőzetest idéző klipben ígért teljes elszámoltatást a Jobbik 2014 tavaszára.

2013. december 08. 22:10

A klip mindössze a következő, fénycsóvaeffekttel kiírt szövegből áll:
Ha azt hiszik,
megúszhatják
az elszámoltatást,
tévednek.
2014
tavaszán
közösen
véget
vethetünk
az
MSZP
és
a
Fidesz
korrupt
rendszerének!
Jobbik: teljes elszámoltatás 2014.

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyalogos1
2013. december 27. 11:34
a FIDESZ is teljes elszámoltatást ígért:hozzá sem fogott. biztos vagyok benne hogy a JOBBIK lépni fog. fogalmazhatunk úgy is hogy én hiszek ebben a választási ígéretben.
bini
2013. december 09. 10:43
A jobbik maga is tudja, hogy amit Mond megvalósithatattlan a mai berendezkedésnél(hatalmi ágak szétválasztása). A kormányok hatásköre egy bizonyos Ponton túl véget ér, és átveszi az igazságszolgáltattás. 2010-től 1400 ügyet vizsgáltak és tettek feljelentést. A rendőrség , ügyészség nyomozati szakában elvérzett, mivel nem lehetett olyan egyértelmü doksikat(eltüntek.....) tanuk valomása elmaradt (szótlansági fogadalom) ami alkalmas lett volna a vádemelésre. Amelyeknél megtörtént a vádemelés ott a birói szakban váltak köddé, mivel még az asztalon elévültek. A másik részén melyet egyáltalán tárgyalták igen érdekes ítéletek születtek. Jelenleg még kb 56 ügy van birói szakban és egy pár tucat nyomozatiban. Elmondhatjuk, hogy az elszámoltattás egy kudarc, de nem a kormányzat részéről, hanem az egész társadalom valott kudarcot. Mindenkinek bántja az igazságérzetét az ami ezen a vonalon történik, de be kell látni, hogy demokratikus körülmények között betartva a törvényes utat ennyit lehet tenni. Igaz a szereplök(intézmények) dolgozhattak volna hathatósabban, de mivel emberek vannak mindenhol az igazságszolgáltatás szerveinél is és ettől nem lehet elvonatkoztattni. Nem lehet tudni, hogy akár egy nyomozati szakban, akár birói szakban annak a személynek aki az üggyel foglalkozik milyen motivációi vannak, hogy finom legyek. A demokrácia jelenleg a legélhetöbb berendezkedés, de nem jelenti azt, hogy minden szempontból igazságos. Vannak korlátai ami megkülömbözteti a diktaturáktól. A jobbik egyszerüen a mai berendezkedésben képtelen törvényesen véghez vinni amit itt bedobot, csak akkor, ha stratáriális diktaturát vezet be, vagyis a hatalmi ágakat egy kézbe, vagyis a kormány alá rendeli. Igaz ez nem áll távol töle ideológiailag, ha egy-egy megnyílvánulásukat nézi az ember. Ezért nem kivánom az országnak a jobbik uralmát, mert alig hósz éve szabadultunk meg egy totalitárius diktatura eszmeiségére(bolsevizmus) épülő rendszertől.
Fedor
2013. december 09. 09:30
Coming soon to a szavazófülke near you
Fedor
2013. december 09. 09:30
Coming soon to a szavazófülke near you
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!