Tanúként vallott Joav Blum a Sukoró-ügyben

2013. december 02. 17:09

Joav Blum szerint a Velencei-tó partjára tervezett, egymilliárd euró (300 milliárd forint) értékű King's City kaszinóberuházásban elenyésző összegnek minősült az építéshez szükséges telkek megvásárlásra fordított 300 millió forint körüli összeg, és ő kifizette volna a dupláját is.

2013. december 02. 17:09
Az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó, magyar állampolgársággal is rendelkező üzletember Izraelből érkezett tanúkénti meghallgatására a Szolnoki Törvényszékre, és a Sukoró-ügyként ismertté vált büntetőper hétfői tárgyalásán több mint hat órán át válaszolt a kérdésekre.
 
A bíróság előtt angolul beszélő Joav Blum azt mondta, hogy a kaszinóberuházás Közép-Európa legnagyobb fejlesztése lett volna. Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnökhöz azért fordultak, mert szerették volna maguk mögött tudni a kormányzat támogatását.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2013. december 03. 00:44
Komolyan, ez az MTI debil! "A bíróság előtt angolul beszélő Joav Blum azt mondta" az USA-ban. AZ USA-ban! Micsoda fasiszta csűrhe! Bár arra is fogadhatnánk, hogy ha Blum héberül tanuskodik, az ottani "jogszolgáltató" is értette volna... Bezzeg Magyarországon! Blum bár kettős állampolgár, magyarul nem is kellett tudnia! Na ezt nevezem én vérbeli demokratikus jogszolgáltatásnak!
Akitlosz
2013. december 02. 22:47
Na és egy angolul beszélő izraelinek honnan van magyar állampolgársága és miért? A neve sem igazán magyar felmenőket sejtet. Amúgy örvendetes, hogy jó dolgában neki mindegy, hogy 300 millió, vagy 600 millió.
antioxi
2013. december 02. 19:58
Egyértelmű, hogy a sukorói "buli" azért hiúsult meg lényegében, hogy a további zsidó térfoglalást korlátozza. Ergo: Jogos magyar önvédelem
Peter8811
2013. december 02. 18:07
"A bíróság előtt angolul beszélő Joav Blum azt mondta, hogy a kaszinóberuházás Közép-Európa legnagyobb fejlesztése lett volna" Nembeszélni magyarszkij, hogy kápni állampolgárság rom lakás címre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!