Kínos kérdésekről is konzultálna az MSZP

2014. január 12. 15:35

Nyakó István azt is megkérdezné a nemzeti konzultáción: mit szólnak az emberek a magánnyugdíjpénztárak államosításához vagy az új Munka Törvénykönyvéhez.

2014. január 12. 15:35

Az MSZP szerint szerencsés pillanatban jöhet az újabb nemzeti konzultáció, mert így lehetőségük van olyan kérdések feltevését kezdeményezni a miniszterelnöknek, amelyeket az emberek is kíváncsiak. Nyakó István, MSZP-s országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón azt mondta: olyan döntésekkel kapcsolatban is lehetne kérdéseket feltenni a nemzeti konzultáció keretében, hogy Orbán Viktor felhatalmazást kapott-e a magánnyugdíjpénztári megtakarítások elvételére, vagy egy olyan munka törvénykönyv elfogadására, amely a dolgozót hozza hátrányosabb helyzetbe.

A képviselő a Közmunkás Szakszervezet társelnökeként a szervezet többi vezetőjével együtt írta alá az erről szóló levelet, amelyet a sajtótájékoztatót követően dobtak be az egyik Teréz körúti postaládába. Vécsi István, a Közmunkás Szakszervezet elnöke azt hangsúlyozta: segíteni szeretnének olyan kérdéseket megfogalmazni, hogy az ezekre érkező őszinte válaszokból kiderüljön, hogyan él sokmillió ember. 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2014. január 13. 00:19
Az egyik kínos kérdés mi legyen a nyakókkal 3 hónap múlva
S0ma
2014. január 12. 21:14
"hogy Orbán Viktor felhatalmazást kapott-e a magánnyugdíjpénztári megtakarítások elvételére, vagy egy olyan munka törvénykönyv elfogadására, amely a dolgozót hozza hátrányosabb helyzetbe." --- A, ja! Csak arra kapott felhatalmazást, hogy a nyolcéves ámokfutás után itt hagyott istállót kitakarítsa, ugye? Az MT meg miben hozza hátrányos helyzetbe a dolgozókat? Idézd, ha már állítasz valamit.
kamasuka
2014. január 12. 20:11
NYAKótól bűzlik az MSZP?
kamasuka
2014. január 12. 20:11
"az új Munka Törvénykönyvéhez" még a 200kt sem tudtátok összeszedni, annyira nem érdekli az embereket. Ugye emlékszel még arra, hogy feribohóc smseket küldözget a néphez, hogy miről mit gondol?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!