Mégsem eladó a Raiffeisen

2014. január 08. 19:13

A Raiffeisen bank nemzetközi központja alaposan megvizsgálta hazai leánybankjának megvételére kapott ajánlatokat, és úgy döntött: a jelenlegi feltételek mellett nem válik meg magyarországi cégétől.

2014. január 08. 19:13

A jelenlegi feltételek mellett a Raiffeisen Bank International AG nem válik meg magyarországi leánybankjától, közölte a bank szerdán az MTI-vel. A Raiffeisen Bank International AG közleménye szerint az utóbbi hetekben alaposan megvizsgálta a Raiffeisen Bank Zrt. megvételére kapott ajánlatokat, és a legutóbbi ajánlat után úgy határozott, hogy a jelenlegi feltételek mellett nem válik meg magyarországi cégétől. 

A Töröcskei István és a magyar állam tulajdonolta Széchenyi Bank vette volna meg a céget a hírek szerint egy euróért.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blaupanter
2014. január 09. 14:31
Majd csak leeseik a tantusz a labancoknal es kivonulnak,meg nagyobb veszteseggel.Azok utan amit tettek a csurcsany,bajnai kormanyok?alatt kevesen biznak bennuk,az ugyfelkoruk egyre zsugorodik,a jelenlegi 30 milliard kintlevoseg megterulese is kerdeses es hol van meg a lakashitel szerzodesekkel folyamatban levo AB.hatarozat,a kormany ujabb torveny szabalyozasa,ami rovidesen elfogadasra kerul.Legkozelebb 50 eurocentes ajanlatot kapnak.Jo tisztaban lenniuk,hogy Magyaroszagon a kormany es nem a bankok kezeben van a hatalom es elmult mar az az ido,mikor a farok csovalta a kutyat./szdsz az mszp-t.
Zozzz
2014. január 09. 09:54
Naa hát adjátok el. Gonosz orbánállam kizsigerel titeket. Ez nem ajrópa. Tűnés.
justiceforhungary
2014. január 09. 08:46
egy kis bankadóemelés talán segítene ...
ciseaux
2014. január 09. 00:10
Mégsem eladó a Raiffeisen! Scheiße!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!