Nagy Bandó András, Kerekes Band, Kaukázus az LMP listáján

2014. január 26. 16:58

Az Index tudósítása szerint Schiffer András vezeti az LMP listáját. Miniszterelnök-jelöltje nincs a pártnak, de ha lenne, akkor Szél Bernadett, a lista második helyét elfoglaló politikus lenne az.

2014. január 26. 16:58

A két társelnök egyéniben is indul majd, Schiffer András a budapesti 1. választókerületben, míg Szél Bernadett a Pest megyei 2. választókerületben, Budaörsön. A harminc fős, országos listán a harmadik helyre Ikotity István, az LMP etikai bizottságának elnöke került – teszi hozzá az Index.

A negyedik és ötödik helyen Sallai Róbert Benedek, a párt egykori szóvivője, illetve Schmuck Erzsébet, az Ökopolisz, az LMP pártalapítványának társelnöke szerepel. Az lista első tíz helyén leginkább ismeretlen, vidéki települések önkormányzataiban dolgozó emberek kerültek.

A lista kilencedik helyén Csarnó Ákos szerepel, aki a Kerekes Band brácsása, Hódmezővásárhelyen Nagy Bandó Andrást indítják, míg Szentendrén Kardos Horváth Jánost, a Kaukázus zenekar frontemberét.
 
Az LMP mind a 106 egyéni körzetben állít jelöltet. Schiffer szerint van esélye a pártnak, hogy 10 százalékot érjen el a választásokon, akár még akkora meglepetést is okozhatnak, hogy a listájuk 13. helye is befutó hely lehet, amit Mile Lajos foglal el. 
 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. január 27. 14:42
Nagy Bandó - nem fogynak a könyvei?
Secnir
2014. január 26. 22:00
tisztázzunk valamit: az lmp a fidesszel szemben nem egy vallásra épülő egyáz, hanem egy racionalizmusra építő párt. kettő: nagy-bandó régen fideszes volt, nem kicsit, a fidesz színeiben nyert. az, hogy már ő is szembefordult a fidesszel, jelent valamit. az, hogy hadházy, és a többi, valóban a FIatalokért, a DEmokráciáért dolgozó/aggódó ember IS a fidesz ellen fordult, szintéln jelent valamit. több, mint 10%-ot.
elfelejtette
2014. január 26. 20:45
Nagy Bandó? Szél mint ME jelölt? Megbolondultak ezek?
pierre bayle
2014. január 26. 19:33
én 2010-ben rájuk szavaztam, s voltaképpen most is bírom őket, de a kormányváltás esélyére fogok szavazni, bocs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!