„Zsidózásban és buzizásban jobban teljesítünk!”

2014. január 02. 11:47

Gyurcsány, rezsi, szex, köcsöglista, magyar foci, Orbán Viktor, fesztivál, buzizás. Az Index egy videóba sűrítette 2013 szerintük legérdekesebb pillanatait.

2014. január 02. 11:47

„Ha fociban nem is, zsidózásban és buzizásban jobban teljesítünk!” – írja az index.hu, akik összefoglalót készítettek a 2013-as év legérdekesebb pillanataiból. Van benne Gyurcsány és Orbán, rezsicsökkentés, buzizás, listázás, Kulka János, Pataky Attila, István, a király, színház, fesztiválok, pornó, szex. Minden, ami 2013-ban történt.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. január 03. 07:48
A felcsúti cipolla birodalma.
Kálmán Szolga
2014. január 03. 01:17
Úgy látszik nemcsak mi:) Litván szociáldemokrata politikus: "a zsidók csak azt nézik, hogy tudnának elvenni tőlünk" Bronius Bradauskas litván szociáldemokrata parlamenti képviselő véletlenül elszólta magát, és a Balti Hírügynökségnek nyilatkozva kicsúszott a száján az alábbi mondat: „A zsidók csak azt nézik, hogy tudnának a litvánoktól (pénzt) elvenni.)”. (Ami azonban a teljes igazságnak egy része, hiszen rendszerint nem "csak" pénzt akarnak, hanem hatalmat is.) A zsidók persze dühösek, és elhatárolódást követelnek.
kaffogó hebrencs
2014. január 02. 23:38
A zsindex.hu átirányít az indexre. Van minőségi zsidó vicc meg ocsmány zsidózás.
Moses Hess
2014. január 02. 20:01
A zsidózás szoros korrelációban áll az antiszemitázással, a magyarozással, a Horthy-fasisztázással. Ezek kölcsönösen generálják egymást . Olyan okos zsidó gyereknek, mint az INDEX újlipótvárosi zelótáinak, ezt tudni illene! Mivel arrogáns zsidókról lévén szó, ezért figyelmükbe ajánlom Asher Ginsberg, héber írói álnevén. Ahad Ha' am ( egy a népből) híres cionista zsidó társadalomszervező, tudós-író sorait: "Egy valamit meg kellett volna tanulnunk múltunkból és jelenünkből, s ez az, hogy ne keltsük fel a helyi népesség haragját magunkkal szemben...A helyi népességet szeretettel és és tisztelettel kell kezelnünk, igazságosan és a jog szellemében." ( Ahad Ha'am összes művei, szerk. H.Y Roth -Tel Aviv 1946 29. oldal-) Ezt erősíti meg Jeremiás/ Yirməyāhū nagy próféta könyvének 29. fejezet 7. mondatát, illetve figyelmeztetése. Amely ekképpen hangzik héberül: "V’Dirsu Esz Solajm hoir aser higlészi eszhem somo vöhiszpállu báádo el - Adonaj ki bislajmo jihje lohem solajm." vagyis magyarul: "És keressétek azon város békéjét, ahova számkivetettelek és imádkozzatok érte az Örökkévalóhoz; mert az ő békéjében lesz számotokra is béke.” Nos az INDEX és a magyarországi diaszpóra zsidóságának zsidajainak ezt kellene végre megszívlelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!