A Haza Nem Eladó Mozgalom visszaállítaná a hazaszeretetet

2014. március 24. 10:34

Kásler Árpád pártelnök szerint legfontosabb programpontjuk, hogy eltörölnék a „a banki törvényellenes uzsoraköveteléseket”.

2014. március 24. 10:34

A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt el fogja törölni „a banki törvényellenes uzsoraköveteléseket”, ha be kerül a parlamentbe; célja az is, hogy visszaállítsa a magyar emberek hazaszeretetét – mondta a pártelnök hétfőn, a Kossuth Rádió országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában.

Kásler Árpád pártja elnevezését azzal indokolta, hogy a nagytőke akarja megvenni Magyarország javait, és azok akarják eladni – a lehető legolcsóbban, lehetőleg ingyen – a gyárakat, az ipart, a mezőgazdaságot, a közműhálózatot, akik eddig is eladták. Szerinte erre bizonyíték az, ahogy az elmúlt években elorozták az emberek feje felől a házakat.

Programjuk legsarkalatosabb pontjának „a banki törvényellenes uzsorakövetelések” eltörlését nevezte. A pártelnök elmondta, szeretnék visszaállítani a magyar emberek hazaszeretetét, ez ügyben az elmúlt 25 év politikai vezetése hibázott. Kásler Árpád közölte, olyan politikai és gazdasági légkört teremtenének, hogy a fiatalok, akiknek nagy többsége a jövőjét most külföldön tervezi, itthon akarjanak boldogulni.

A Haza Nem Eladó Mozgalomnak 66 egyéni jelöltje indul a választáson, és Kásler Árpád közlése szerint közel 46 ezer aláírást gyűjtöttek össze.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
damm
2014. március 26. 02:05
Kásler: http://kepfeltoltes.hu/140326/003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
radical
2014. március 24. 16:24
Győzzön a JOBBIK!!!
Kálmán Szolga
2014. március 24. 13:23
Végezetül. Ma Magyarországon az összlakosságnak csupán körülbelül 0,8%-a tagja valamilyen pártnak. Önök szerint ez (felvilágosult) demokrácia, a többség, vagy inkább démonokrácia, az emberek lelkét megszállók uralma? Isten áldja Magyarországot! 1 öntudatos pécsi polgár johafigyelunk.hu Forrás: Nemzeti InternetFigyelő http://keszthely.jobbik.hu/content/be%C3%A1razott-vagy-le%C3%A1razott-bizalom-%E2%80%93-avagy-meztelen-kir%C3%A1ly-utols%C3%B3-k%C3%A9ts%C3%A9gbeesett-er%C5%91fesz%C3%ADt%C3%A9sei-
Kálmán Szolga
2014. március 24. 13:22
A legújabb híradások szerint kamionokkal hordják a bankokba a készpénzt Cipruson... A davosi Világgazdasági Fórumon Olafur Ragnar Grimsson izlandi elnökkel készült interjúból idézünk: „Sokszor kérdeztem meg embereket, hogy miért tekintik a bankokat a modern gazdaság szent egyházának. Miért nem hagyják a magánbankokat ugyanúgy tönkremenni, ahogyan a légitársaságokat és a távközlési cégeket, ha azokat felelőtlen módon irányították? Ez az elképzelés, hogy a bankokat kisegítik, egyet jelent azzal, hogy a bankok aratják le a siker gyümölcseit, az átlagpolgárok pedig tönkremennek az adók és a megszorítások miatt, ez pedig a felvilágosult demokráciákban az emberek nem fogadják el hosszútávon.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!