Besenyő Pista bácsi: Átállítani az órát? Normális?

2014. március 30. 14:03

Besenyő Ó.Á.Ü. István szerint semmi szükség az óraátállításra, mert balesetet is okozhat. Közben a Jobbik és az MSZP-s Szanyi Tibor is megszüntetné az óraátállítást.

2014. március 30. 14:03

„Most vasárnap az órákat hajnali 2 óráról 3-ra kell átállítani. A Jobbik kormányra kerülve megszüntetné a nyári időszámítás miatti óraátállítást! Az átállás ugyanis egyrészt nem költséghatékony, másrészt az emberek közérzetét negatívan befolyásolja” – írja a Jobbik a párt Facebook-oldalán. Az ügyben összejött a technikai koalíció, ugyanis Szanyi Tibor, az MSZP EP-listájának vezetője is hasonlóan vélekedik a témáról, ezt írta a Facebookra: „EP-képviselőként ezt az ostoba csiki-csukit is meg kívánom változtatni!”

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. március 31. 10:38
Szanyi kapitány a Simon-ügyet firtató kérdésre többször azt mondta a riporternek, hogy marhaság. Végre egy dolog, ami nem marhaság szerinte. NORMÁÁÁÁLIS?
MZ/X
2014. március 31. 08:43
Gazdaságilag értelmetlen, egészségileg megterhelő. Aztán az sem gond, ha este 9- kor már sötét van nyáron. Mert miért lenne az? Mi az a nagyon fontos dolog, ami még egy óra napfényt igényel, ha egy óra múlva úgy is sötét lesz?
VakzKommondor
2014. március 30. 22:12
NEkem mindegy hány óra van! Csak a PÁRT nyerjen!
Akitlosz
2014. március 30. 19:33
Már csak ezért is jó lenne egy új kormány. Állítólag évente egymilliárd forintot spórolnak ezzel az óraállítással. Évi rongyos egymilliárd forintért ez a bohóckodás nevetséges. Nyári időszámítás? 7 hónapig egy évben? Akkor minek a normális időszámítás? A lényeg, hogy ideje, hogy értelmesebb, tisztességesebb, tisztább politikusokat választani. Meg az, hogy - egyetértve Besenyő Pista bácsival - az óraátállítás valóban hülyeség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!