Halász: A kultúra az egyik legfontosabb erőforrásunk

2014. március 25. 10:51

Az államtitkár kedden elmondta: az elmúlt négy évben kiemelt cél volt a kulturális tartalmi és infrastrukturális fejlesztések támogatása.

2014. március 25. 10:51

A kultúra az egyik legfontosabb erőforrásunk, ezért az elmúlt négy évben kiemelt cél volt a kulturális tartalmi és infrastrukturális fejlesztések támogatása – mondta kedden Budapesten a kultúráért felelős államtitkár. Halász János emlékeztetett: számos műemlék régóta húzódó felújítása fejeződött be, történelmi kastélyok felújítási munkálatai zajlottak le, korábban bezárt intézmények nyíltak újra, és új kulturális intézmények is születtek a ciklusban.

 
Az államtitkár kiemelte többek között az Erkel Színház, a Mátyás-templom, a Zeneakadémia, a Pesti Vigadó és a Várkert Bazár felújítását, a Budapest Music Center, a Hungária Cirkuszcsarnok és a hatvani vadászati múzeum létrehozását, de szólt például a vidéki közművelődési hálózat megújításáról és az artmozik digitális átállásának finanszírozásáról is.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2014. március 25. 12:16
Nem is a foci.
lastres
2014. március 25. 11:39
Akkor mér nyomtátok a víz alá?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!