Leállt az Egyenlítő blog

2014. március 11. 16:55

Átmenetileg felfüggesztette működését az Egyenlítő blog. Az Index értesülései mögött a leállás mögött az van, hogy a fővárosi MSZP vezető politikusai túlzottan beleszóltak a blog működésébe.

2014. március 11. 16:55

Kedves Olvasóink! Ismét türelmüket kérjük, blogunk működése átmenetileg szünetel” – írta hétfőn délelőtt Facebook-oldalán az Egyenlítő blog

Az Index értesülései szerint a leállás egyfajta sztrájk, a blog munkatársainak ugyanis elege lett abból, hogy az MSZP vezető fővárosi politikusai túlzottan beleszóltak a blog működésébe. Az utóbbi időben ráadásul már a fideszes témák egy részének megjelenését is akadályozták. „Védett” kormánypárti politikus volt például Rogán Antal, Tarlós István és Pető György is. A róluk szóló posztokat még erősebben szűrték.

A portál kereste Németh Gábort, az Egyenlítő alapító-szerkesztőjét az ügyben, aki azonban nem akarta kommentálni a dolgot.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. március 18. 18:44
Na és? Már a blog is munkahely, már a blogolás is munka? Szomorú.
korona
2014. március 18. 18:44
Nekem végig az a gyanúm, hogy a "Simon pénze" nem más, mint a külföldi zsidók , főleg az USA zsidói által küldött pénz ennek a pártnak, hogy győzelemet arassanak. Ezt a pártok, plusz, külföldről finanszírozzák amelett, hogy a hazai adófizetők pénzét is felélik. Pontosabban, egyszerre TÖBB úgynevezett baloldali "pártot", publicisztikát, egyéb médiákat is támogatnak a zsidó bankok.
gyurmandia73
2014. március 18. 18:44
Kiürült a széf az mszp-nél. Simon elkúrta:-)
Vén Csataló
2014. március 17. 23:04
Na most kávét vagy capuccinot kérjek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!