MSZP-s aktivistát fenyegettek késsel a Bosnyák téren

2014. március 29. 12:37

Egy férfi kést rántott, és állítólag azzal fenyegette az egyik szocialista aktivistát a Bosnyák téren, hogy kibelezi. A fenyegetőző férfi elmenekült, de végül sikerült megállítani és rendőri intézkedésre is sor került.

2014. március 29. 12:37

Késsel támadtak egy MSZP-s aktivistára szombaton reggel a Bosnyák téren. A párt közleménye szerint a kampányoló szocialista aktivistákhoz két férfi lépett oda, szóváltás alakult ki, majd az egyik férfi kést rántott, s azt mondta: „kibelezlek”.

Az aktivisták fellépése nyomán a két férfi megpróbált elmenekülni, ám két aktivista utánuk eredt. A közlemény szerint bár az egyikük útját egy közelben kampányoló fideszes aktivista elállta, a késsel fenyegető férfit végül sikerült megállítani, sikerült rendőrt hívni, aki a helyszínen intézkedett, a férfit elvezette. 

Az MSZP elvárja, hogy a hatóságok vizsgálják ki az esetet, s a választási kampány ideje alatt is biztosítsák a közterületek rendjét, a kampányoló aktivisták biztonságát – írják.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. március 29. 19:18
A sok gúnyolódás miatt várható volt,hogy valakinél elszakad a cérna. Nem értek egyet vele de nem mindenki olyan türelmes mint én.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2014. március 29. 19:03
Az elég jól látszik, hogy a hazátmentők mélyen egyet értenek az elkövetővel. Na a fejlettebb társadalmaknak ezeket a patkányokat sikerült legalább rövidebb pórázra rakni. Nálunk erény a köcsögség. Jócsávó Viktor megnevelte ezeket (már aki bakapja a .. horgot), jól jön minden akár a kukából is. Ennyiben sikerült Európával szembe menni. Nemsokára csúzlival fognak minket is etetni.
peti
2014. március 29. 15:10
Lehet, hogy összetévesztette a Gyurcsánnyal, vagy a Bajnaival... Mer' akkor érthető.
Brigadéros
2014. március 29. 14:48
Gusztustalan banda, de azért a kés az túlzás...elég egy jó helyre behúzott X egy hét múlva... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!