Szkinhedek zavarták meg a kiállításmegnyitót

2014. március 22. 09:51

Tizenöt szkinhed zavart meg egy kiállításmegnyitót a Kazinczy utcában. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai bemasíroztak a Kocka nevű szórakozóhelyre, ahol az alkotót akarták felelősségre vonni, mikor ez nem sikerült, arra szólították fel a liberálisokat, hogy ne hazudjanak tovább.

2014. március 22. 09:51

A Kettős Mérce beszámolója szerint a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági mozgalom 15 tagja zavarta meg a vitatott, például Kossuth Lajost hipszterszemüvegben és koronás baseballsapkában ábrázoló Koby kiállításmegnyitóját. A kopasz, fekete pólós férfiak először az alkotót kívánták személyesen felelősségre vonni, majd mikor nem került elő, felszólították a „liberálisokat”, hogy ne hazudjanak tovább. Ezután szórólapokat szórtak szét a teremben.

Kobyt korábban Szilágyi György jobbikos képviselő feljelentette nemzeti jelkép megsértése miatt, az ügyészség azonban nem értékelte a pólón látható képet a Szent Korona meggyalázásaként – emlékeztetett a 444. Koby akkor azt nyilatkozta, hogy nem érti a felháborodást. „De miért lenne baj, ha a régi jelképeinket újra divatba hoznánk?” – kérdezte.

(Fotó: tekatana.tumblr.com)

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mandarin.balazs
2014. március 23. 14:44
Rosszarcúak! Húzzatok ki a sivatagba, vagy a pusztára, akik nem tisztelitek az emberi méltóságot!! Karanténba velük!
Akitlosz
2014. március 22. 17:34
A kettősmérce blog ám a komoly hírforrás! Hasonló, mint hogy hányan szavaztak Szevasztopolban "egy blogger szerint". Ekkora leépítések voltak a hírügynökségeknél, hírszerkesztőségeknél, hogy mindenféle senki bloggerek "híreit" kell átvenni?
aharoni
2014. március 22. 16:51
Mit keresnek ezek a komplexusos ostoba majmok a Belvárosban? Én se megyek Újpestre vagy Kőbányára hozzájuk...Szánalmas prolik.
kjkj945
2014. március 22. 15:32
http://www.funzine.hu/hu/2014-03-koby-botranypoloi-a-kockaban/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!