Megállapodtak Ukrajnáról Genfben

2014. április 18. 08:33

Minden kelet-ukrajnai illegitim félkatonai szervezetet fegyverletételre szólított fel Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.

2014. április 18. 08:33

A fegyveres erőszak és a provokáció elkerülésében, valamint a széleskörű nemzetközi párbeszéd megkezdésében állapodtak meg Ukrajnával kapcsolatban négyoldalú tárgyaláson Genfben. A tárgyaláson az USA, Oroszország valamint Ukrajna külügyminiszterei, valamint az EU külügyi biztosa vettek részt.

A konferencia után Szergej Lavrov orosz külügyminiszter fegyverletételre szólította fel a kelet-ukrán felkelőket.

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kárpáti Zoltán
2014. április 18. 14:18
Most már nincs mese, a gyilkosoknak el kell tűnniük a hatalomból és a politikából. Nem lesz itt semmiféle fegyverletétel, amíg ezek hatalmon vannak.
Kárpáti Zoltán
2014. április 18. 14:14
Akármiről is állapodtak meg Genfben a nagyhatalmak, azt az ukrán hadsereg ma hajnalban már meg is szegte, és újabb egy embert megöltek.
egysegelem
2014. április 18. 13:27
Vagyis kiderult, hogy vegig az oroszok voltak a hatterben es a NATOnak vegig igaza volt a jelentesben, valamint, hogy az esemenyekhez az USAnak nem volt koze. Koszonjuk Szergej, hogy egy mondattal alatamasztottad az osszes feltevest.
Simlicska Gordon
2014. április 18. 13:15
Arlet A népszavazához golyóstoll kell, nem pedig kalasnyikov. Kalasnyikovot sehol a világon nem lehet bevinni a szavazófülkébe. Ez jó volt:) Ezzel ugye akkor azt is elismered hogy a krimi népszavazás is legitim volt, ahol 93% szavazott a csatlakozásra? Ott se engedtek bevinni kalasnyikovot a szavazófülkébe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!