Gaudi-Nagy: Pásztor örüljön, hogy ennyivel megúszta!

2014. május 07. 08:53

Gaudi-Nagy Tamás szerint Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke hazaáruló, és megérdemelte, hogy leköpték. Hozzátette: Pásztor István örüljön, hogy ennyivel megúszta, mert a hazaárulók a lámpavason szoktak lógni.

2014. május 07. 08:53

Kedden a földtörvény és az EU ellen tartott demonstrációt Gaudi-Nagy Tamás a parlament előtt. A rendezvény résztvevői közül többen szidalmazták és leköpték Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét.

Gaudi-Nagy az eseményt úgy kommentálta, hogy Pásztor István ezt megérdemelte, sőt, örüljön, hogy ennyivel megúszta. Hozzátette: Pásztor szerinte hazaáruló, mert összeállt a magyar nemzeti érdekeket veszélyeztető szerb radikálisokkal, azokkal, akik kiüldözték a délvidékről a magyarok döntő többségét. Pásztor azért is a délvidéki magyarság árulója, mert nem követeli a területi autonómiát – tette hozzá.

Ezért ez a legkevesebb amit kaphatott Pásztor István és minden hazaáruló meg fogja kapni a jussát – fogalmazott Gaudi-Nagy Tamás, hozzátéve: a hazaárulók lámpavason szoktak lógni.

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. május 07. 20:51
Hivatalból vizsgálatot kezdeményezett Gaudi-Nagy Tamás jobbikos országgyűlési képviselő ellen a Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke, mert a politikus ügyvédként azt kérdezte egy bírótól, hogy nem zsidó származású-e. Oszt mire jutottak?
Ángyán Páván
2014. május 07. 20:30
Pásztor Istvánnak az a bűne - ami az összes jeles magyaré volt pl. 2002-ben, akiket utána mellőztek, háttérbe szoritottak -, hogy beszélt a Fidesz nagygyűlésén áprilisban.
Ángyán Páván
2014. május 07. 17:59
A rúdtáncos motorossal trianonozik. :D http://www.gaudinagytamas.hu/z%C3%BAgott_szebb_j%C3%B6v%C5%91t_trianon_palot%C3%A1n%C3%A1l
Ángyán Páván
2014. május 07. 17:58
http://jogilexikon.hu/az-ujgur-vilagkongresszus-europai-elnokenek-sajtotajekoztatoja/patrubany-miklos-gaudi-nagy-tamas/ :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!