Így inzultálta Pásztor Istvánt egy idős nő

2014. május 07. 10:46

A VMSZ elnökét Gaudi-Nagy Tamás felhívására szidalmazták, lökdösték és köpdösték a Kossuth téren kedden.

2014. május 07. 10:46

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sz_péter
2014. május 07. 21:09
a mocskos vén szikkadt kurvába milyen anyagot nyomott Gaudi, hogy ennyire pörgött? a másik meg: kikérem magamnak, hogy az ilyen alpári véglények magyarnak nevezzék magukat.
korona
2014. május 07. 21:04
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------------- EZT IS A VAJDASÁGBÓL ÜZENIK IDE Normális körülmények között akár azt is lehetne mondani, hogy nem szép bárkit - beleértve a nem éppen dicső múltú és jelenű politikusokat is - leköpni az utcán. Csakhogy a körülmények már régen nem normálisak. Ha egy délvidéki magyar párt elnöke (az elvtársaival együtt) folyamatosan fékezi a magyar autonómiáért vívott küzdelmet, ha nem hajlandó egy asztalhoz ülni a többi legálisan működő magyar politikai szervezettel, hanem csak a szerbekkel, ha tagadja a magyarverések tényét, ha szerb színekben indul a választásokon, és ha végül azzal a párttal lép hatalmi szövetségre, amelynek vezetői nagy mértékben felelősek nemzettársaink kilencvenes évekbeli mérhetetlen szenvedéséért, akkor ő nem köpte le az egész délvidéki magyarságot? Az a kis váladék, amelyet Budapesten kapott attól a néhány asszonytól, már régen "lepergett" róla. A kár, amit ő okozott-okoz a délvidéki magyarságnak viszont rendkívül súlyos, a következmények pedig nehezen lesznek enyhíthetők. Abban a pesti köpetben, amely a megszeppent arcán és a méregdrága öltönyén landolt, benne volt sok minden abból, amit 175 ezer ember (vagyis a délvidéki magyarság több mint kétharmada, amely nem szavazott a pártjára) gondol róla és érez iránta. Az itteni magyarok, ha akarnák, sem illethetnék őt hasonló gesztussal, mert azon nyomban rájuk uszítaná a szerb rendőrséget. Ennyit az "incidensről". Szégyenteljes Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes reagálása, aki azt mondta, hogy Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökének a "megtámadása" a nemzet egysége ellen intézett támadás. Először is: Pásztor nem a délvidéki magyar egységet, hanem annak megbontását jelképezi. Orbánék és Semjénék hathatós támogatása mellett pártjának ugyan sikerült félrevezetnie 75 ezer szavazót, 175 ezren viszont nem voksoltak rá. Amúgy pedig jobb lenne, ha Semjénék többé nem vennék a szájukra a külhoni magyarságot, hiszen ők hagyták, hogy a Jobbik vívmánya - az egyszerűsített honosítás és a magyar útlevél - Szerbiában a balkáni kereskedelem olcsó termékévé váljék (rengeteg magyarul nem beszélő és a magyarságot cseppet sem tisztelő szerb is hozzájutott). Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke is szörnyűlködött Pásztor "megtámadása" miatt és megragadta az alkalmat, hogy azt állítsa, Gaudi-Nagy Tamás felhívására "inzultálták" a VMSZ elnökét. Való igaz, hogy a földtörvény ellen tüntető, immár volt jobbikos Gaudi-Nagy észrevette Pásztor Istvánt, és elkezdett neki üzengetni a megafonban. Azt viszont kizártnak tartom, hogy direkt biztatta volna az embereket, köpjék le az "érdekvédőt". Ez nyilvánvalóan spontán cselekedet volt. K. P.
Bradolf Pittler
2014. május 07. 20:05
Mondjuk ez a Pásztor meg egy pussy, már ne is haragudjatok! Én se verek nőket, de ha ez a kereplős-protkós vén bárcás engem köp le, már csak reflexből is szétbaszom a száját.
=nessuno=
2014. május 07. 19:56
Szégyen. Határon túli magyarral ezt teszik Budapesten??? Rendőr meg tűri??? Minimum lett volna, hogy megállítja és igazoltatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!