Kállay-Saunders András: Wurst nagyon tud énekelni

2014. május 12. 14:28

Az Eurovíziós Dalfesztiválon 5. helyen végzett magyar résztvevőnek örök emlék marad a szereplés. Kállay-Saunders András szerint a nagy port kavart osztrák Conchita Wurst nagyon tud énekelni, bár a dala nem az ízlésének való, és azért nyert, mert az emberek szeretik, ha valaki egyedi.

2014. május 12. 14:28

Örök emlék a szereplés, soha nem felejtem, el, öreg bácsiként visszanézve is emlékezni fogok arra, hogy Magyarországot képviseltem az Eurovíziós Dalfesztiválon – mondta Kállay-Saunders András hétfőn Budapesten.

A koppenhágai verseny szombati döntőjében Running című dalával az 5. helyen végzett énekes a sajtótájékoztatón egy kérdésre válaszolva kiemelte: előre megjósolta az osztrák Conchita Wurst győzelmét. „Nagyon tud énekelni, bár dala nem találkozott az ízlésemmel. Azért nyert, mert az emberek szeretik, ha valaki egyedi és nem fél önmagát adni külsőre és zenében egyaránt” – vélekedett.

Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) megbízott vezérigazgatója kitért arra, hogy mivel Kállay-Saunders András is az esélyesek közé tartozott, Koppenhágában érdeklődtek arról, Magyarország adott esetben készen áll-e megrendezni az Eurovíziót és igennel válaszolt. 

Medveczky Balázs, az MTV Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: a mostani 5. hely sokkal nehezebb körülmények között született meg, mint húsz évvel ezelőtt Bayer Friderika 4. helye.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. május 13. 01:03
Ez nem szakállas nő, hanem csöcsös faszi.
=nessuno=
2014. május 12. 22:00
Primitív dolog itt Kállayt négerezni, csupán azért, mert elismerte Wurstot.
Vén Csataló
2014. május 12. 20:35
Kállay-Saunders pedig egy szimpatikus, szerény gyerek, aki nagyon tud alkalmazkodni. Viszont tisztelettel azt, hogy ki tud énekelni és ki nem, a saját fülemre hagyatkozva döntöm el, és nincs szükségem semmiféle "szakértőre", hogy megmondja a véleményem.
tango47
2014. május 12. 20:28
A magyar néger tíz éve volt trendi. Haladni kellene a korral! Jövőre egy éneklő lovat küldjünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!