Nem egyedi a Pásztort ért inzultus

2014. május 10. 09:32

Itthon és külföldön is volt már rá bőven precedens, hogy egy politikust leköptek vagy megdobáltak.

2014. május 10. 09:32

Az RTL Klub Híradójának riportjában felidézik Gyurcsány Ferenc leköpését – ezen a tüntetésen egyébként Gaudi-Nagy Tamás szintén szónokolt, akár csak azon a demonstráción, ahol Pásztor Istvánt inzultus érte –, a klasszikus esernyőtáncot, amellyel Demszky Gábort igyekeztek védeni a testőrei a tojászáportól, illetve néhány külföldi politikust ért inzultust is.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eurovizios Szakállas Néni
2014. május 11. 03:49
"nemzetáruló alázta meg a kisebbségi magyarság képviselőjét." pásztor a vajdasági magyarság árulója és a szerbek csicskája
Eurovizios Szakállas Néni
2014. május 11. 03:47
"Nem egyedi a Pásztort ért inzultus" Bizony A "demokrácia hazájában" még elnököket is szoktak lelőni ha nem úgy ugrik ahog a gazdi fütyűl Még JFK-t is, pedig mennyivel rendesebb volt pásztornál
Akitlosz
2014. május 10. 16:36
Politikust. POLITIKUST! Nem tisztességes embert. A politikusok adókat vetnek ki a többi emberre és abból élnek gazdagon, míg akik dolgoznak és megtermelik a politikusok luxus életére valót csak küszködhetnek. Morvai Krisztinának van igaza ebben a kérdésben. http://www.youtube.com/watch?v=sPRSKR23fLk Ha valaki normális embert leköpnek az a kutyát sem érdekli, nem foglalkozik vele sem a büntetőjog, sem a média. Bezzeg a politikusokkal! A leköpésnél durvábbat is megérdemelnének. Mondjuk börtönt, amiért ellopják a közpénzeket.
bsandor
2014. május 10. 13:09
attól még randa dolog
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!