Búcsú

2014. június 10. 15:27

Jelen körülmények között már nem érezzük úgy, hogy volna kedvünk vagy erőnk folytatni, ezért a saját döntésünkből távozunk, és nem vagyunk vidámak.

2014. június 10. 15:27
Inkei Bence, Rónai András

A Quart.hu-t Nádori Péter alapította 2006-ban, és hat éve, 2008 júniusában került át az Indextől az Origóhoz. Mindkettőnk írt oda már azelőtt is, de gyakorlatilag innentől kezdve szerkesztettük ketten, és ebben még felsorolhatatlanul sokan segítettek bennünket, akiknek nagyon hálásak voltunk és vagyunk. Amellett, hogy nem egyszer zenészeket és rajongókat bántottunk meg az írásainkkal, szeretnénk azt hinni, hogy nemcsak erről fognak emlékezni a Quart most lezáruló korszakára, hanem voltak sokan, akikkel sikerült megismertettünk és megszerettettünk különféle zenéket, netán szélesítettük a látókörét, esetleg még olyan magyar előadók is akadnak, akiknek valamiben segíteni tudtunk. Megtapasztaltuk azt is, hogy a zenei újságírás manapság (is) jobbára szélmalomharc, Magyarországon különösen, de nem panaszként mondjuk, mert mindezekkel együtt szerettük csinálni. Voltak vitáink és nézetkülönbségeink az Origo mindenkori szerkesztőivel, de mégis mindig sikerült kialakítanunk egy olyan együttműködést, ami mindenkinek megfelelt. Jelen körülmények között már nem érezzük úgy, hogy volna kedvünk vagy erőnk folytatni, ezért a saját döntésünkből távozunk, és nem vagyunk vidámak.

Köszönjük, hogy olvastatok bennünket.

Inkei Bence
Rónai András

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2014. június 18. 19:21
Goodbye! http://bit.ly/1lwnIiI
sobrk
2014. június 15. 15:35
Pááá!
Fahrenheit 451
2014. június 15. 15:35
mert annyira abnormis, hogy magamtól nem jövök rá.
Fahrenheit 451
2014. június 15. 15:35
miért teszed idézőjelbe azt, hogy nép?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!